ȘTIRI

Vremea se încălzește în București, la început de weekend. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

PROGNOZA METEO. În Bucureşti, JOI vom avea o dimineaţă rece cu 10…11 grade. Pe parscusul zilei vremea se va menţine relativ rece, cu o maximă termică de 15…17 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO VINERI. În Capitală, vreme predominant frumoasă şi mai caldă decât în zilele anterioare cu 10-12 grade dimineaţa si in jur de 19 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ În Bucureşti, vreme frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Dimineaţa va fi mai rece decit cea de vineri dar la amiaza, in condiţii de cer senin, temperatura ajunge in jur de 23 de grade, scrie realitatea.net. 

VREMEA ÎN ȚARĂ

În restul ţării, o vreme frumoasă, cu cer variabil; va fi rece în orele dimineţii, când izolat se va semnala ceaţă, dar valorile termice diurne vor marca o creştere uşoară. La nivelul întregii ţări, se vor înregistra temperaturi maxime între 12 şi 20 de grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări în Carpaţii Orientali şi în grupele estice ale Carpaţilor Meridionali, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Izolat se va semnala ceaţă asociată cu chiciură. Valorile termice vor marca o creştere uşoară faţă de intervalul anterior, îndeosebi în masivele vestice.Vor fi 7 grade la Sinaia, 9 la Semenic si Predeal, 10 la Paltinis, 12 la Stana de Vale.

Vineri, vremea va deveni predominant frumoasă şi şi va continua să se încălzească în toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 21 de grade, izolat 22 in sudvestul ţării. Cerul va fi variabil mai mult senin, cu unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est. În primele ore ale dimineţii se va semnala ceaţă, pe arii restrânse în Transilvania şi în Oltenia şi izolat în celelalte regiuni.

Sâmbătă, vremea va fi frumoasă cu cerul mai mult senin. Şi cum încălzirea continuă, ajunge să fie uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime, peste 20 de grade în aproape toată ţara, ajung la 24 de grade la Timişoara dar şi la Focşani. Dimineaţa, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, se va forma ceaţă.

 

 Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button