Vremea se încălzește în București, dar la munte o să fie lapoviță și ninsoare în zilele următoare

26 nov. 2021
395 Afișari
Vremea se încălzește în București, dar la munte o să fie lapoviță și ninsoare în zilele următoare
Vremea se încălzește în București, dar la munte o să fie lapoviță și ninsoare în zilele următoare

Vremea se încălzește în București, dar la munte o să fie lapoviță și ninsoare în zilele următoare în România, cel puțin la altitudini înalte, anunță meteorologii. Vezi mai jos prognoza meteo ANM pentru următoarele zile.

În aceste zile ne așteaptă o minivacanță de 1 Decembrie în România, iar vremea pare să țină cu nou. Mai mult, în weekend, la munte, cel puțin la altitudini mari, vom avea parte de lapoviță și ninsoare.

Cum va fi vremea vineri în București

Astăzi, adică vineri, 26 noiembrie, vremea în București va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată calendaristică de final de noiembrie. În Capitală cerul va fi variabil, temporar noros spre seară şi noaptea. Atunci am putea avea parte și de condiții de ploaie. Mai mult, vântul va sufla moderat pe tot parcursul zilei şi în general slab noaptea. Vineri, temperatura maximă atinge 10-11 grade, iar minima bifează 2-4 grade, transmite ANM.

Prognoza meteo de sâmbătă

În weekend vin veștile cu adevărat bune pentru București. Vremea se va încălzi simțitor la finalul săptămânii în Capitală, iar temperatura maximă se duce spre 13-14 grade, în timp ce minimele de dimineață ți noapte ating 2-5 grade Celsius. De asemenea, cerul va fi variabil, însă în special dimineața şi noaptea apare și ceața. Vântul o să sufle în general slab.

Cum va fi vremea dumnică

Chiar înaintea minivacanței de Ziua Națională, la munte, la altitudini mari, vor fi ninsori și lapoviță în România. Între timp, în Capitală, vremea va deveni și mai caldă decât în mod normal pentru această dată calendaristică de final de noiembrie.

În același timp, cerul o să fie variabil și vom avea parte de ceață, în special dimineața. Nu în ultimul rând, există șanse de ploi slabe, spre seară, la sfârșitul intervalului orar. Duminică, vântul va sufla slab şi moderat în București. Temperatura maximă atinge 15-16 grade, iar minima ajunge la 6-8 grade.

Prognoza de luni

Luni, în București, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Mai mult, valorile termice vor scădea. Practic, temperatura maximă va fi puțin mai scăzută decât în weekend, cu 11-12 grade, iar cea minima se oprește fix la pragul înghețului, 0 grade. La fel, cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi condiţii de ploaie la începutul săptămțnii viitoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Cookies