VREMEA

Vremea, sâmbătă, 9 octombrie. Frigul lovește și Bucureștiul

Cum va fi vremea astăzi, sâmbătă, 9 octombrie 2021. Prima dată vă spunem noi: scoateți gecile groase de la naftalină. Frigul lovește și Capitala, iar la munte va ninge.

Vremea, sâmbătă, 9 octombrie. Frigul lovește și Bucureștiul. Încă de vineri, meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală, de vreme deosebit de rece.

Vremea, sâmbătă, 9 octombrie

Temperaturi modeste în toată România. Sâmbătă, 9 octombrie 2021, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă a lunii octombrie.

Pe cer vor fi înnorări mai persistente mai ales în partea de sud-vest, partea de sud și partea de est a României.

Precipitațiile sunt prezente în Banat și Oltenia, iar ploi pe arii restrânse vor fi în Crişana, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi al Transilvaniei.

La munte, la altitudini de peste 1.500 de metri, mai ales în Carpații Meridionali, vor predomina ninsorile.

Cantitățile de apă vor depăși izolat 10 – 15 l/mp în Banat și Oltenia. Temporar, rafalele de vânt vor prezenta intensificări în zonele de munte și în regiunile din sud-est. Vor avea viteze ce vor depăși 45 – 55 de kilometri pe oră. Pe litoralul românesc, rafalele de vânt vor avea viteze ce vor depăși 60 – 70 de kilometri pe oră.

Între 7 și 15 grade Celsius se vor încadra temperaturile maxime de sâmbătă. Dimineața, în zonele joase, izolat, se va semnala ceața.

Administrația Națională de Meteorologie – ANM a anunțat 3 zile deosebit de reci în România. Se vor semnala precipitații moderate cantitativ, predominant ninsori la munte (la peste 1500 m), intensificări temporare ale vântului: Avertizare ANM. Vreme deosebit de rece în toată țara, în următoarele 3 zile. Ninsoare la munte.

Frigul lovește și Bucureștiul

Vremea de sâmbătă din București va fi deosebit de rece. Scoateți gecile de la naftalină…nu se mai poate altfel. Cerul va fi noros. La începutul zilei, pe alocuri, va ploua slab.

Recomandăm și: Atenție, șoferi! Controale masive ale poliției pe autostrăzile din jurul Bucureștiului. Ce amendă a primit un tânăr prins de radar cu 195 km/oră pe A1

Vântul este și el prezent; va sufla moderat. Vor fi intensificări ale vântului ce vor atinge viteze de 40 – 50 de kilometri la oră. Temperatura maximă de sâmbătă va fi de 10 – 12 grade Celsius.

Prognoza meteo București. Vreme deosebit de rece pentru această perioadă
Prognoza meteo București. Vreme deosebit de rece pentru această perioadă

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button