VREMEA REVELION 2015. Vremea în București, în ultimele zile ale anului și de REVELION-PROGNOZA METEO

de:
29 dec. 2014
2 afișări
VREMEA REVELION 2015. Vremea în București, în ultimele zile ale anului și de REVELION-PROGNOZA METEO

VREMEA REVELION 2015. Luni continua sa ninga in aproape toata tara, cu exceptia sud-estului extrem unde precipitatiile vor fi mixte. In jumatatea de est a tarii izolat se vor semnala chiar si 25-30 l/mp, scrie ziare.com.

Vantul va sufla cu putere in Moldova, Dobrogea si Muntenia, precum si la munte.

Temperaturile vor scadea din ce in ce mai mult, maximele fiind cuprinse intre -6 grade in estul Transilvaniei si +4 grade pe litoral.

In Capitala, va ninge viscolit, iar vantul va inteti senzatia de frig. Maxima nu va depasi 1 grad Celsius.

VREMEA REVELION 2015. Marti, dupa o noapte geroasa, ninsorile se restrang. Mai ninge slab doar in sud, est si la munte. In rest sunt sanse sa vedem soarele.

Vantul va sufla destul de tare, iar la munte va viscoli zapada.

In Capitala, ziua va fi deosebit de rece, maxima la amiaza fiind de doar -6 grade Celsius. Sansele sa ninga sunt reduse.

VREMEA REVELION 2015. Ultima zi a anului 2014 va fi caracterizata de un ger patrunzator, cu temperaturi ce vor atinge in estul Transilvaniei chiar si -20 de grade Celsius.

Soarele isi va face aparitia si va fulgui usor. Vantul va sufla cu putere in Dobrogea si sudul Moldovei.

In Capitala, vremea va fi geroasa, iar mercurul termometrului va urca de la -16 grade in zori pana la -10 grade la amiaza.

VREMEA REVELION 2015

Noaptea de Revelion va fi geroasa in toata tara. Cei mai norocosi vor fi locuitorii din nordul extrem, unde temperaturile vor urca pana spre -2 grade Celsius, in rest ele se vor apropia de -15 grade. Vantul va sufla cu putere, iar in zori e posibil sa apara ceata.

Primele zile ale noului an vor fi geroase. Temporar va mai ninge slab.

Cookies