Vremea rea face noi pagube în București: O mașină plutește pe apă, pe o stradă din Sectorul 5 VIDEO

de:
02 oct. 2013
0 Afișari
Vremea rea face noi pagube în București: O mașină plutește pe apă, pe o stradă din Sectorul 5 VIDEO

Un copac a căzut, în jurul orei 13.00, pe două autoturisme de pe strada Apolodor 13-15.

Pe strada Bulgarus se extrage apa acumulată (50-60 cm) cu 2 motopompe, anunță reprezentanții ISU București. Din cauza apei acumulate, un autoturism pluteste în apă, în mijlocul străzii. 

Femeia care se afla cu un copil în mașină a rămas blocată în apa care aproape trecea de roțile de la mașină, se poate vedea într-un clip postat pe YouTube.

„Compatimire din partea concetatenilor, atunci cand ajungi in situatii delicate?! Nu sperati la asa ceva, momentul in care masina mare trece pe langa masina mica, ingropand-o practic sub valuri este unul socant! Nepasare, batjocura, rautate – din toate cu varf si indesat”, scrie pe blogul personal bărbatul care a filmat incidentul. 

„Nu conteaza ca pe strada cu pricina locuiesc un Viceprimar al Capitalei si un Consilier Local de la Sectorul 5. Ca sunt proprietari pe strada oameni din industria publicitatii, avocati, medici, ingineri din domeniul energiei. Felul in care firma de constructii Dancor s-a hotarat sa gestioneze lucrarea de introducere a canalului si a apei este unul absolut naucitor: au inlaturat acum mai bine de doua luni dalele de fier beton care asigurau o minima stabilitate strazii si apoi, au disparut pur si simplu!!! La mijlocul strazii, in dreptul numarului 53, firma a creat cu maiestrie o adancitura, pentru ca apa sa se stranga, atunci cand ploua, intr-un singur loc!!!”, mai scrie bărbatul, conform realitatea.net.

Cookies