VREMEA

VREMEA se încălzeşte. PROGNOZA METEO 24 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE LA BUCUREŞTI, LA MUNTE, LA MARE

VREMEA 24 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2015. VREMEA LA BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi treptat, până în data de 29 august, când va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul valorii de 31 de grade. După 1 septembrie se preconizează revenirea la valori termice normale, astfel că, până la sfârşitul celei de a doua săptămâni, media regională a temperaturilor maxime se va situa în jurul a 25 de grade. Mediile  temperaturilor minime se vor situa între 14 şi 17 grade,cu valorile cele mai ridicate la mijlocul intervalului celor două săptămâni. Vor fi numeroase zilele frumoase  şi doar în intervalul 1-4 septembrie, s-ar putea să apară izolat averse slabe. 

PROGNOZA METEO PE TREI LUNI:Temperaturi peste medie, în SEPTEMBRIE, OCTOMBRIE ŞI NOIEMBRIE 2015 

VREMEA PE TREI LUNI. PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE, OCTOMBRIE, NOIEMBRIE 2015. Ploi puţine şi temperaturi ridicate în septembrie şi octombrie. Asta anunţă meteorologii în PROGNOZA METEO PE TREI LUNI, emisă vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). DETALII, AICI. 

VREMEA 24 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2015. VREMEA LA MARE

Până sâmbătă, 29 august, valorile termice diurne vor fi în creştere, astfel că vremea va deveni călduroasă, cu o medie a maximelor ce va depăşi 30 de grade. După 1 septembrie se va reveni treptat la regimul termic normal, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 26 de grade. Temperaturile minime vor avea aceeaşi tendinţă. Media lor va urca până la 19…20 de grade la sfîrşitul primei săptămâni, iar în prima zi şi în intervalul 4-6 septembrie, se va situa în jurul valorii de 17 grade. Este posibil să plouă slab spre sfârșitul intervalului.

VREMEA 24 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2015. VREMEA LA MUNTE

În prima săptămână, temperatura aerului va urma un curs ascendent astfel încât media maximelor va putea depăși uşor 20 de grade. Însă, după data de 1 septembrie, aceasta va scădea cu 3…4 grade. Astfel, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, se vor înregistra valori termice diurne relativ constante, cu o medie a maximelor de 15…17 grade. Cu precădere în primele şi ultimele nopţi, media temperaturilor minime se va situa sub valorile normale, dar la mijlocul perioadei de 2 săptămâni, această medie va avea valori cuprinse între 10 şi 12 grade.
Vor fi multe zilele frumoase îndeosebi în prima săptămână. În intervalul 2-6 septembrie, va fi mai ridicată probabilitatea de apariţie a ploilor în general slabe, dar şi sub formă de averse.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button