VREMEA

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LA MARE și LA MUNTE în luna iunie. PROGNOZA PE 2 SĂPTĂMÂNI:1-14 IUNIE 2015

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO IUNIE 2015 ÎN CAPITALĂ. METEO 1-14 IUNIE ÎN BUCUREȘTI:

Deşi valorile de temperatură vor avea oscilaţii de la o zi la alta, în majoritatea zilelor din interval vremea va fi călduroasă, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 28 şi 31 de grade.

METEO 1-14 IUNIE ÎN BUCUREȘTI. VREMEA ÎN BUCUREȘTI IUNIE 2015. Temperaturile minime vor ajunge în dimineaţa zilei de 5 iunie la medii în jur de 17 grade, în următoarele două zile vor scădea cu aproximativ 3 grade, apoi vor creşte din nou, dar valorile medii nu vor mai depăşi 15 grade. 

Vor fi averse, local, în jurul datei de 4 iunie, şi cu totul izolat în restul intervalului.

VREMEA LA MARE, IUNIE 2015. PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: 1-14 IUNIE.
Vremea va fi uşor mai caldă decât ar fi normal în primele două săptămâni de vară. Valorile termice diurne nu vor avea variaţii semnificative, iar mediile lor vor fi cuprinse între 26 şi 28 de grade. Temperaturile minime vor creşte până în dimineaţa zilei de 5 iunie, când media lor se va apropia de 18 grade.

PROGNOZA METEO LA MARE: 1-14 IUNIE. În următoarele 2 zile minimele vor scădea uşor, pentru ca în zilele care vor urma să se situeze în jurul valorii de 17 grade. Averse în general slabe cantitativ vor fi local în jurul datei de 4 iunie şi doar izolat în restul intervalului.

VREMEA LA MUNTE, 1-14 IUNIE 2015. PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, VREMEA LA MUNTE.
În primele 4 zile de vară temperaturile vor creşte uşor şi treptat, astfel că media maximelor va
ajunge la 19 grade, iar cea a minimelor la 11 grade, apoi nu vor mai fi variaţii semnificative.
Averse vor fi posibile aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse pot să apară în jurul datei
de 4 iunie şi în a doua jumătate a celei de a doua săptămâni.

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Estimarea a fost realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button