Vremea la București – Temperaturi mai mari decât normal, în Capitală. PROGNOZA METEO

de:
11 mart. 2015
0 Afișari
Vremea la București - Temperaturi mai mari decât normal, în Capitală. PROGNOZA METEO

Miercuri, se va înregistra cer acoperit de nori în Estul României, dar și ploi, iar în Vest va fi ceva mai cald, cu soare.

La București, deși ziua începe cu temeratura de 0 grade, maxima zilei va ajunge la 10 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros şi trecător vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

La munte cerul se va înnora treptat începând dinspre grupele estice şi se vor semnala precipitaţii pe arii din ce în ce mai extinse, îndeosebi seara şi noaptea. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat nou de zăpadă. Punctiform cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp. Vor fi: – 1 grad pe Ceahlau, 1 grad cu plus la Semenic, 3 grade la Paltinis si Sinaia, 5 la Predeal, 6 la Stana de Vale.

Stratul de zapada masoara 77 de cm pe Ceahlau Toaca, 72 de cm la Sinaia, 59 la Semenic, 46 la Paltinis, 27 la Predeal si 20 de cm la Stana de vale.

Vântul se va intensifica în Est și vor apărea nori ce pot da naștere la ploi slabe, dar și ninsori la munte, în Carpații Orientali înregistrându-se din nou un strat consistent de zăpadă

La București, la noapte, temperaturile vor scădea până la 3 grade Celsius.

PROGNOZA METEO. Joi in vest, nord şi centru temperaturile vor marca o scădere, astfel că in aceste regiuni vremea va deveni normală din punct de vedere termic pentru această dată, în timp ce în sud şi sud-est se va menţine uşor mai calda. Iar cerul va fi mai mult noros în jumătatea de vest a ţării, unde va ploua in cursul zilei, in timp ce in restul teritoriului ploile vor fi prezente pe arii mai restrânse. În estul Transilvaniei şi în zona deluroasă a Moldovei, precipitaţiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile si, izolat, cantităţile de apă mai pot depăşi 10…15 l/mp. Vântul sufla si el mai putrenic prin nordul, vestul şi extremitatea de sud-vest a teritoriului, iar maximele zilei nu trec de 4 grade in depresiuni si abia mai ating 12 grade in sudul Munteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In capitala joi la amiaza vor fi aproximativ 11 grade, destul de cald pentru aceasta data, mai ales ca cerul este aproape comolet acoperit de nori si trecator ploua slab, dar cu vant domol.

PROGNOZA METEO. Vineri ploile sunt prezente la nivel local in sud-vestul şi nord-estul ţării şi pe spaţii mai restrânse în celelalte regiuni, iar la munte ninge. Vântul va fi insa destul de linistit si temperaturile pornesc de la 5 grde in nordul Moldovei si ating 12…13 grade in sud-estul tarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Bucuresti vineri abia daca razbate vreo raza de soare, norii sunt prezenti mare parte din zi si pot sa lase trecator cativa stropi de ploaie. Vântul insa nu face excese, ramane domol si la pranz termoemtrele vor indica aproximativ 11 grade.

Cookies