VREMEA

REVINE CANICULA. Vremea la Bucureşti, la MARE şi la MUNTE. PROGNOZA METEO 3-16 AUGUST 2015

VREMEA 15 zile: LA București, la munte și la mare – PROGNOZA METEO pe 15 zile, în intervalul 3-16 august 2015. VREMEA LA MARE: 

Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, astfel că temperaturile maxime se vor
menţine în general la o medie de 30…32 de grade, iar în vestul zonei izolat va fi caniculă, cel mai probabil în a doua săptămână. Minimele termice vor fi de 20…22 de grade, valori mai mici (aproximativ 19 grade, medie regională) urmând a se înregistra în primele nopţi.
Probabilitatea de ploaie va fi foarte redusă pe tot parcursul intervalului de prognoză, averse slabe fiind
posibile izolat doar în data de 5 august. 

VREMEA 15 zile: LA București, la munte și la mare – PROGNOZA METEO pe 15 zile, în intervalul 3-16 august 2015. VREMEA LA MUNTE: 

Vremea se va menţine caldă pe parcursul celor două săptămâni, fără variaţii termice semnificative, astfel că maximele vor fi, în medie, între 21 şi 24 de grade, iar minimele de 13…14 grade, mai scăzute în primele nopţi.
Intervalul de referinţă va fi caracterizat de un regim pluviometric în general deficitar, ploi de scurtă durată fiind de aşteptat doar izolat, în special în jurul datei de 6 august. 

VREMEA 15 zile: LA București, la munte și la mare – PROGNOZA METEO pe 15 zile, în intervalul 3-16 august 2015. VREMEA LA BUCUREŞTI:

Vremea va deveni călduroasă în toată regiunea, astfel că vor fi maxime termice în medie de 33…34 de
grade. Pe parcursul primei săptămâni va fi caniculă izolat la câmpie, iar în cea de-a doua, estimările prognostice indică un posibil val de căldură mai intens şi persistent. Media minimelor termice va fi de 17…19 grade, dar în zonele joase de relief vor fi şi nopţi tropicale, când local temperaturile nu vor
scădea sub 20 de grade. Regimul pluviometric se va menţine deficitar pe tot parcursul celor două săptămâni, doar izolat, în estul şi în sudul extrem al regiunii, fiind posibile averse slabe în zilele de 5 şi 6 august.


 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button