VREMEA

Vremea la București – prognoza meteo pentru weekendul 27-29 iunie 2014

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, 27 iunie 2014, va fi o vreme răcoroasă pentru data din calendar, cu maxime de 22, cel mult 23 grade. Peste zi cerul se mai înnorează şi trecător mai plouă slab, iar vântul suflă cel mult moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, 28 iunie 2014, vremea frumoasă şi mai cald. Cerul va fi variabil, vântul domol o bună parte a zilei, iar termometrele arată după-amiază în jur de 26 grade la umbră.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, 29 iunie 2014, vine cu vreme foarte plăcută, cu mult soare şi mai multe grade în termometre. Vântul nu pune probleme, iar în termometre se adună la umbra în jur de 29 grade.

PROGNOZA METEO. Săptămâna viitoare debutează cu instabilitate mai accentuată în jumătatea de vest a ţării, unde mai ales după-amiază şi noaptea revin aversele însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În celelalte regiuni vremea e mai frumoasă şi abia noaptea apar ceva fenomene asociate instabilităţii atmosferice, însă doar pe spaţii restrânse. Maximele vor fi în general între 24 şi 32 grade. De marţi până joi temperaturile continuă să crească uşor, vremea devine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, maximele vor fi în jur de 34 grade în sudul Olteniei, cel mai probabil. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, mai ales în vest, în nord şi în centru şi bineînţeles la munte.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button