Vremea la București: Prognoza meteo pe trei zile

de:
18 feb. 2014
1 Afișari
Vremea la București: Prognoza meteo pe trei zile

În capitală, deşi în scădere uşoară, valorile termice se vor menţine peste mediile climatologice ale datei. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul zilei este posibilă ceaţă. Dimineaţă, 2-3 grade, şi la amiază, în jur de 10.

Miercuri temperatura creşte din nou, aşa că vremea va fi din nou caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldã în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, temporar acoperit în zonele joase din sud şi est, unde mai ales dimineaţa şi seara se va semnala ceaţă, posibil asociată cu burniţă. Ceaţă va fi şi în celelalte regiuni, însă pe arii mai restrânse. Maximele vor fi cuprinse între 5 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Moldova şi 19…20 de grade în dealurile Banatului şi ale Crişanei, informează realitatea.net.

Şi în capitală mâine vremea va fi caldă pentru această perioadă. Dimineaţă, 0-2 grade şi la prânz, 11-12 grade. Cerul va fi temporar noros, cu ceaţă mai ales dimineaţa şi seara. Vântul va sufla în general slab.

Joi, valorile termice vor marca o scădere în vestul, centrul şi nordul ţării, unde cerul va fi mai mult noros. Pe parcursul zilei va ploua slab în Crişana si Maramureş şi pe arii restrânse în Banat, Transilvania şi Moldova. În zona montană înaltă din nordul Carpaţilor Orientali trecător e posibil să mai şi ningă. În restul zonelor, maximele se menţin sau chiar mai cresc faţă de miercuri, astfel încât vremea se menţine deosebit de caldă, iar cerul va fi temporar noros. Maximele vor fi cuprinse între 7 grade la Suceava şi 20 de grade la Giurgiu.

Joi, bucureştenii au parte de o zi caldă, cu 17-18 grade la amiază. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare.

Cookies