Vremea la București, la mare și la munte: Vin furtunile! Prognoza meteo până în weekend

de:
06 aug. 2014
0 Afișari
Vremea la București, la mare și la munte: Vin furtunile! Prognoza meteo până în weekend

Vremea la București, la mare și la munte:  Miercuri, 6 august 2014, fenomenele asociate instabilităţii atmosferice accentuate revin, meteorologii prognozează aşadar, mai ales după-amiază, înnorări accentuate, local averse ce pe arii restrânse vor fi torenţiale, descărcări electrice şi rafale de vânt ce pot lua aspect de vijelie, mai ales în jumătatea vestică a ţării, dar şi în zonele de deal şi de munte. Izolat, ploile vor depăşi 20…30 l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile maxime scad uşor, se vor situa în general între 25 grade în Dealurile de vest şi în estul Transilvaniei şi 33 grade în sud-est. Şi tot în sud-est, dar şi în est disconfortul termic va fi încă accentuată, îţi poate atinge şi depăşi izolat pragul critic de 80, informează rtv.net.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, vremea va fi călduroasă, cu maxime in jur de 32 grade după-amiază. În cea mai mare parte a zilei cerul va fi variabil, apoi norii strâng rândurile şi spre seară aduc ploi de scurtă durată, fulgere, tunete şi intensificări ale vântului ce mai răcoresc atmosferă.

Vremea la București, la mare și la munte: . Joi aversele continuă şi izolat pot fi din nou însemnate cantitativ, mai ales în vest, în sud-vest, în nord şi în centru. Vor fi şi condiţii de grindină, dar şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În celelalte regiuni vremea va fi călduroasă, cu cerul variabil şi doar izolat, spre seară mai ales, vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Maximele se vor situa între 24 grade în Dealurile de vest şi 34 grade în sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, 7 august 2014, vreme va fi tot călduroasă, după-amiază termometrele arată în jur de 33 grade. Norii care se arată pe cer nu aduc ploaie, iar vântul, deşi îşi face simţită prezenţa, nu prea reuseşte să răcorească atmosfera.

PROGNOZA METEO. Vineri, 8 august 2014, aşteptăm averse, descărcări electrice şi intensificari ale vântului tot în vest, în sud-vest şi în nord, dar şi în centru, precum şi la deal şi la munte. Ploile vor putea avea caracter torenţial, izolat vor fi cantităţi mai mari de apă în intervale scurte de timp şi condiţii de grindină. În celelalte regiuni vremea va fi din nou călduroasă după-amiază, posibil chiar caniculară pe arii restrânse în sud-est. În aceste zone doar izolat vor fi ploi de vara, tunete şi fulgere.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, 8 august 2014, va fi din nou între zonele în care căldură e destul de greu de suportat după-amiază, când mercurul urcă în termometre până la 34 grade. Abia spre seară cerul se mai înnorează şi cresc şansele pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

PROGNOZA METEO. Weekendul începe cu mai puţine ploi decât în zilele precedente. Meteorologii prognozează înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse în est şi în sud-est, precum şi la deal şi la munte şi doar izolat în celelalte zone. Maximele vor fi în general între 26 şi 34 grade. De duminică până aproape de jumătatea săptămânii viitoare vremea va continua să fie călduroasă, mai ales în sud şi în sud-est, unde de pe arii restrânse după-amiaza revine canicula. În restul ţării temperaturile sunt mai apropiate de cele normale pentru această perioadă. Şansele de averse şi descărcări electrice sunt mai mari în nordul şi în estul ţării, la deal şi la munte, mai ales marţi şi miercuri.

Vremea la București, la mare și la munte

Cookies