ȘTIRI

Vremea la București, la mare și la munte, până în weekendul 22-24 august. Prognoza meteo, VREMEA

Vremea la București, la mare și la munte, până în weekendul 22-24 august:  Joi, 21 august 2014, vremea la București va fi caldă, aproape caniculară, cu temperaturi de 33-34 de grade Celsius. Spre seară, însă, este posibilă apariția norilor.

De vineri, 22 august 2014, vremea devine instabilă.Cerul se înnorează temporar şi cad averse însoţite de descărcări electrice şi vânt mai puternic ce trecător poate lua aspect de vijelie, peste zi local în zona de munte şi izolat în restul ţării, iar noaptea, mai ales în Oltenia şi în Muntenia. Vor fi şi ploi torenţiale, pe arii restrânse în Carpaţii Meridionali şi în Subcarpaţii Getici se pot acumula peste 25 l pe mp şi va cădea grindină. Vremea se răceşte în cea mai mare parte a ţării, mai accentuat în est şi vorbim despre maxime de la 19 grade în Bucovina până la 31 grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea dă semne de schimbare în timpul zilei de vineri, 22 august 2014, când norii strâng rândurile, iar noaptea trebuie să ne aşteptăm la averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile scad uşor, maximele nu mai trec de 28..29 grade, anunță România tv.

Sâmbătă, 23 august 2014, vremea va fi în general instabilă, adică sâmbătă norii acoperă cerul o bună parte a zilei şi pe arii relativ extinse lasă averse însoţite de fulgere, tunete şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, vor fi ploi mai însemnate cantitativ. Temperaturile maxime, destul de modeste pentru data din calendar în multe zone ale ţării, pleacă de la 23 grade în Maramureş şi în Dealurile de vest şi se opresc la cel mult 29 grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea nu este prietenoasă cu bucureştenii, sâmbătă, 23 august, soarele e acoperit de nori mai multe ore şi temporar cad averse însoţite de descărcări electrice şi vânt turbulent. Până după-amiază în termometre nu se strâng mai mult de 26…27 grade.

PROGNOZA METEO. Duminică, 24 august, în vest, în nord şi în centru vremea se răceşte uşor, cerul e acoperit temporar de nori şi mai cad averse asociate cu fenomene electrice şi vânt mai puternic. În restul ţării, printre nori se arată soarele din când în când, dar nu lipsesc ploile, chiar dacă sunt pe arii mai restrânse, mai ales după-amiază. Izolat, se acumulează cantităţi de apa mai însemnate, iar maximele vor fi între 20 şi 30 grade. Luni, temperaturile sunt apropiate de normalul datei din calendar în sud şi în sud-est, dar în rest sunt mai scăzute decât mediile climatologice, apoi până la jumătatea săptămânii, vremea se încălzeşte uşor, dar cresc şansele de ploi în jumătatea de nord a ţării.

 Vremea la București, la mare și la munte, până în weekendul 22-24 august

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button