Vremea la București, în țară și la mare: Prognoza meteo pe trei zile

de:
29 iun. 2014
0 Afișari
Vremea la București, în țară și la mare: Prognoza meteo pe trei zile

Azi, duminică, 29 iunie, avem parte de vreme frumoasă și mai caldă decât ieri, doar la munte, după-amiază, există șanse de înnorări, averse și descărcări electrice. 

Temperaturile maxime vor ajunge la 23-24 grade pe litoral și chiar până la 32 de grade în Câmpia de Vest.

La București va fi soare, cu o temperatură maximă de 28 -29 grade Celsius. 

La mare va fi cer senin, cu vânt slab până la moderat, cu maxim 23 de grade in sud, 25 in nord, iar apa mării se încălzește 18-21 grade, dimineața condiții de ceață. 

PROGNOZA METEO. Luni, 30 iunie 2014, vremea devine instabila in jumatatea de vest a tarii si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, apar aversele cu tunete, fulgere si vant in rafale. Iar ploile lasa in urma mai mult de 20…25 l/mp si nu lipsesc caderile de grindina. Insa in celelalte regiuni va fi o zi frumoasa si abia dupa caderea noptii se aduna norii si doar pe alocuri apar si furtunile. Iar la amiaza termometrele vor indica 23 de grade pe litoral, in timp ce locuitorii din nord-vestul tarii vor fi la un pas de canicula, cu 33 de grade la umbra.

In Capitala va fi vreme frumoasa la inceput de saptamana, soarele se arata foarte generos peste zi, la amiaza vor fi aproximativ 29 de grade si abia spre sfarsitul noptii urmatoare se aduna nori de furtuna ce lasa averse cu tunete, fulgere si vant agitat.

PROGNOZA METEO. Marti, 1 iulie 2014, in nordul, centrul si estul tarii aversele sunt prezente la nivel local si se insotesc cu descarcari electrice, rafale de vant si, posibil, caderi de grindina. In celelalte regiuni insa, va fi destul soare si doar izolat ploua putin si slab. Dar temperaturile scad fata de ziua precedenta, mai ales in nordul si nord-vestul tarii, unde va fi cu aproximativ 10 grade mai racoare decat luni. Prin urmare, maximele zilei pornesc de la 18 grade in nordul Moldovei si abia mai ating 28 in sud-estul tarii

In Bucuresti marti norii treneaza si inca mai lasa averse, insotite de descarcari electrice, vantul sufla moderat, iar la amiaza vor fi aproximativ 27 de grade in tremometre, cam racoare pentru inceputul lunii lui cuptor.

PROGNOZA METEO. Miercuri, 2 iulie 2014, va fi vreme frumoasa, cu temperaturi normale pentru inceput de iulie, intre 23 si 30 de grade. Soarele va fi prezent mare parte din zi si numai dupa-amiaza in zonele de munte sunt de asteptat innorari si pe alocuri ploi de scurta durata, posibil insotite si de descarcari electrice. Iar in urmatoarele zile temperaturile raman in ecartul normal al perioadei si aversele prefera nordul si centrul tarii, pentru ca la sfarsit de saptamana sa se mute in vest.

Cookies