VREMEA

Vremea la București și la munte. Prognoza meteo până de Valentine’s Day

VREMEA IN BUCURESTI. Ziua de joi începe cu cer mai noros, dar se limpezeşte repede de nori şi spre prânz soarele devine tot mai generos, vântul rămâne şi el potolit, aşa că până la amiază se adună 4…5 grade în termometre.

PROGNOZA METEO. Vineri, încălzirea continuă, maximele zilei pornesc de la -1 grad doar în depresiuni, în rest sunt exclusiv pozitive, până spre 9 grade în dealurile sudice şi vestice. Iar ca aspect, vremea se anunţă însorită în întreaga ţară, fără precipitaţii şi fără vânt, însă cu puţină ceaţă în zori la câmpie şi în depreisuni.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri va fi o zi frumoasă şi deplin însorită, vântul abia dacă se simte şi nici vorba nu va fi despre precipitaţii, aşa că la amiază mercurul din termometre se ridică spre 5…7 grade foarte plăcute.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, tot frumoasă rămâne vremea şi deja devine mai caldă decât ar fi normal pentru a doua decadă a lunii februarie, în special vestul şi nord-vestul ţării.

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbată dimineaţa, de VALENTINE’S DAY sunt condiţii pentru puţină ceaţă, dar se risipeşte repede şi soarele este generos peste zi, vântul nici nu se simte, iar termometrele vor indica aproximativ 7 grade la amiază.

PROGNOZA METEO. Duminică va fi soare pe săturate în regiunile intracarpatice ale ţării noastre, aici va fi şi cel mai cald, cu temperaturi ce ating la amiază şi 11 grade în Dealurile de Vest. Dar în sud şi est mai zăbovesc nori joşi, ceaţa este şi ea prezentă la nivel local în orele dimineţii, însă numai izolat vor fi burniţe şi fulguieli, iar în Oltenia la prânz nu se depăşesc 1…2 grade. Cât despre primele zile ale săptămânii care urmează, meteorologii spun că temperaturile rămân mai ridicate decât normele specifice perioadei, îndeosebi în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. Iar în zonele joase pe alocuri va mai fi ceaţă în orele dimineţilor, în timp ce în sud şi est izolat vor fi şi fulguieli trecătoare.

Sursa – rtv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button