VREMEA

Vremea începe să se încălzească în București. Ce spune prognoza meteo pentru zilele următoare

Vremea începe să se încălzească în București, cel puțin asta transmit meteorologii pentru următoarele zile. Totuși, aceasta se va răci din nou în weekend. Ce spune prognoza meteo pentru Capitală.

Vezi mai jos cum va fi vremea în București în următoarele zile. Se anunță o vreme puțin mai călduroasă decât în ultima perioadă, însă nu avem prea mult timp la dispoziție pentru a ne bucura de temperaturile mai ridicate, spune ANM.

Cum va fi vremea în București joi

Joi, în București, vremea vine cu vești bune. Asta pentru că va încălzi ușor cel puțin la amiază. În schimb, dimineața și noaptea aceasta va fi în continuare rece. De asemenea, cerul va fi variabil. Meteorologii mai spun că la noaptea vor fi și condiții de ceață. În același timp, vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă de azi ajunge la 11 grade. Minima va fi cuprinsă între 0 și -1 grad în București și chiar mai scăzută în zona preorășenească, acolo unde scade până la -2 grade.

Prognoza meteo de vineri pentru Capitală

Și vineri vom avea parte de vreme în general frumoasă în Capitală. Mai mult, temperaturile continuă să crească și vremea să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai spun oamenii de la meteo. Totuși, dimineața, dar mai ales noaptea, vor fi condiții de formare a ceții și a norilor de nivel foarte jos. Vântul o să sufle în general slab. Vestea bună este că temperatura maximă ajunge la 14 grade, iar minima are valori pozitive, cuprinse între 1 și 2 grade, cel puțin în Capitală. Totuși, în zona din jurul orașului aceasta va fi mai coborâtă, în jurul valorii de -1 grad.

Meteo de sâmbătă

În weekend nu vom avea parte de cea mai bun vreme în Capitală. Meteorologii spun că temperaturile încep din nou să scadă. Mai mult, în cea mai mare parte a zilei va predomina o nebulozitate de nivel jos și condiții de burniță. De asemenea, dimineața și noaptea, vom avea parte de ceață. Vântul o să sufle slab până la moderat. Temperatura maximă atinge în weekend 11 grade, iar minima se va situa între 4 și 6 grade.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button