VREMEA

VREMEA ÎN WEEK-END. Furtuni, în Capitală, la mare şi la munte. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

PROGNOZA METEO AZI VINERI 22 AUGUST. Vremea va fi în general instabilă în această zi. Vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ce trecător pot lua aspect de vijelie în zona de munte şi mai puţine prin celelate regiuni. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar izolat, îndeosebi în Carpaţii Meridionali cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile scad, în special în estul teritoriului, scrie Româniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI AZI, VINERI, 22 AUGUST. Norii împart cerul cu soarele şi noaptea apar ploile cu tunete, fulgere şi rafale de vânt. Se mai răcoreşte şi în Bucuresti. Meteorologii anunţă o maximă termică de aproximativ 28 de grade.

PROGNOZA METEO MÂINE SÂMBĂTĂ 23 AUGUST. Sâmbătă nu scăpăm de ploi. Norii vor acoperi cerul în mare parte din zi, dar se mai zăreşte şi câte o rază de soare. În schimb plouă pe relativ extinse, în special în jumătatea sudică a ţării, şi vorbim despre averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi este posibil să cadă şi grindină.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MÂINE SÂMBĂTĂ, 23 AUGUST. Sâmbătă, cerul va fi mult înnorat şi plouă, cu tunete, fulgere şi răbufniri nervoase ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ 24 AUGUST. Instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi în cursul zilei de duminică. Vor fi înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în vestul, centrul şi nordul ţării, dar şi în zona de munte şi local în rest. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi se menţin condiţiile de grindină.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ 24 AUGUST. Duminică se arată soarele, dar din când în când se mai înmulţesc norii şi plouă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, cam cât ar fi de altfel normal în această perioadă a anului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button