VREMEA

VREMEA ÎN PRIMA ZI DE DE CRĂCIUN. PROGNOZA METEO 25 DECEMBRIE 2015 în Bucureşti şi în ţară

VREMEA ÎN PRIMA ZI DE DE CRĂCIUN. PROGNOZA METEO 25 DECEMBRIE 2015. În Bucureşti, dimineaţa se va forma ceaţă. Temperatura minimă va fi de 1…3 grade. Deşi temperatura aerului va fi în scădere faţă de ziua anterioară, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Astfel, maxima se va situa în jurul valorii de 9 grade.

La munte, deşi valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de Ajun, acestea vor fi, în continuare, mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii decembrie. Vor fi 3 grade la Păltiniş şi Predeal, 2 la Semenic si Sinaia, 4 la Stâna de Vale şi –1 grad la Toaca, scrie realitatea.net.

VREMEA ÎN PRIMA ZI DE DE CRĂCIUN. PROGNOZA METEO 25 DECEMBRIE 2015. Cerul va avea înnorări, însă doar pe arii restrânse, cu precădere în Carpaţii Orientali, vor fi precipitaţii slabe, mixte. Vântul va avea unele intensificări pe creste. Pe văi şi în depresiuni, local se va semnala ceaţă.

VREMEA ÎN PRIMA ZI DE DE CRĂCIUN. PROGNOZA METEO 25 DECEMBRIE 2015. În regiunile vestice, nord-vestice şi centrale norii vor fi persistenţi şi pe arii restrânse vor fi ploi slabe, iar dimineaţa posibil, trecător, şi fulguieli. La munte, cu precădere în Carpaţii Orientali, precipitaţiile vor fi mixte. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Mai ales în primele ore ale zilei, în zonele joase de relief, local va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button