Vremea în luna noiembrie. ANM spune ce temperaturi se vor înregistra în România

29 oct. 2021
840 Afișari
Vremea în luna noiembrie. ANM spune ce temperaturi se vor înregistra în România
Vremea în luna noiembrie. ANM spune ce temperaturi se vor înregistra în România

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Meteorologii spun ce temperaturi și cantități de precipitații se vor înregistra în fiecare regiune a țării.

Vremea în luna noiembrie. ANM spune ce temperaturi se vor înregistra în România, potrivit estimărilor meteorologice pentru intervalul 1 – 29 noiembrie 2021. Prognoza meteo pentru luna noiembrie pare prietenoasă.

Vremea în luna noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru luna noiembrie, pentru fiecare săptămână. Astfel:

Săptămâna 01 noiembrie 2021 – 08 noiembrie 2021

Temperaturile din prima săptămâna a lunii noiembrie vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă a anului, în toate regiunile din țară. Valori termice mai ridicate vor fi în regiunile din estul și sud-estul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a României, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această dată.

Recomandăm și: Parcul Cișmigiu intră în reparații. Proiectul ”Podul mare” care presupune investiții de 3 milioane lei, adoptat de Consiliul general

Săptămâna 08 noiembrie 2021 – 15 noiembrie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori destul de apropiate de cele normale pentru această săptămână din an. Posibil ca valorile să fie ușor mai ridicate în partea de nord-est a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a lunii, în toate regiunile din țară.

ANM spune ce temperaturi se vor înregistra în România

Săptămâna 15 noiembrie 2021 – 22 noiembrie 2021

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile din România.

Și regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Recomandăm și: Lucrări pe Prelungirea Ghencea pentru lărgirea la patru benzi. Nicușor Dan: Vrem să profităm de această iarnă pentru a rezolva tot ce înseamnă expropriere

Săptămâna 22 noiembrie 2021 – 29 noiembrie 2021

Temperaturile medii vor fi ușor peste cele normale pentru această perioadă a anului, în cea mai mare parte a României, dar mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor avea o tendință în general deficitară, mai ales la munte.

Vremea în București

ANM spune cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână (30-31 octombrie) în Capitală.

Astfel, sâmbătă, 30 octombrie 2021, în București, temperatura maximă estimată de meteorologi va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 4 grade Celsius.

Duminică, 31 octombrie 2021, temperatura maximă din Capitală va fi de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 5 grade.

Cookies