Vremea în Capitală. Mult mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă

04 nov. 2021
149 Afișari
Vremea în Capitală. Mult mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă
Vremea în Capitală. Mult mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă

Dacă n-ați apucat să ieșiți din case, trebuie să știți că nu trebuie să vă înfofoliți astăzi. Până și temperatura minimă din București este mai ridicată decât în mod normal.

Vremea în Capitală. Mult mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă, conform informațiilor transmise de Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea în Capitală

ANM a emis prognoza meteo specială pentru intervalul 4 noiembrie 2021 – 6 noiembrie 2021, ora 10:00.

Astfel, meteorologii spun că, începând de joi, de la ora 08:00 și până vineri, la ora 08:00, temperaturile din Capitală continuă să crească și vor fi peste cele normale pentru această dată din calendar. În prima parte a zilei și noaptea, vor apărea nori joși și probabil va apărea și ceața. În restul intervalului cerul din București va fi mai mult senin. Vântul va fi prezent și va sufla slab și moderat. La orele amiezii se vor înregistra temperaturi de 19 – 20 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi mai crescute decât în mod normal: 8 – 10 grade Celsius.

Recomandăm și: Un val de aer polar se așterne peste România. Ne așteaptă temperaturi negative și ninsori, spune Elena Mateescu de la ANM

Mult mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă

De vineri (5 noiembrie), de la ora 08:00, și până sâmbătă (6 noiembrie), la ora 10:00, vremea din București continuă să se încălzească. Temperaturile vor crește în continuare. Cerul Capitalei va fi mai mult senin. La primele ore ale diminiții și noaptea, își vor face apariția nori de nivel jos și se va forma ceața. Vântul va fi prezent, dar nu va face probleme: va sufla slab până la moderat. Valorile termice maxime se vor situa în jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar valorile minime vor fi de 9 – 11 grade Celsius.

Recomandăm și: În București miroase a cauciuc ars. Indicii de poluare a aerului, la un nivel foarte ridicat. Evitați plimbările în aer liber în aceste zone

Dacă planificați să plecați la munte, trebuie să aflați că cerul va fi variabil, iar în Carpații Occidentali vor fi chiar mai mulți nori. În a doua parte a zilei sunt așteptate ploi. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, dar vor exista intensificări în Carpaţii Occidentali și Meridionali. Intensificările vântului vor înregistra viteze de până la 60 – 80 km pe oră, iar la altitudinea de peste 1700 de metri va sufla cu viteza de peste 90 – 100 km pe oră.

Cookies