Vremea în București weekendul acesta. De ce ne era frică nu scăpăm. Anunțul meteorologilor

01 apr. 2021
7806 afișări
Vremea în București weekendul acesta. De ce ne era frică nu scăpăm. Anunțul meteorologilor

Vremea în București weekendul acesta nu va fi una pe placul tuturor, mai ales după câteva zile în care am avut parte de soare și temperaturi ridicate.

Vremea în București weekendul acesta. Deși astăzi în Capitală vremea va continua să se mențină frumosă, cu o maximă ce este cu 2 grade mai mare ca ieri, de vineri prognoza meteo indică precipitații.

Vremea în București weekendul acesta

Vineri va ploua și va fulgera în București, chiar dacă temperaturile nu vor scădea. Maxima va fi de 21 de grade vineri, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius.

Începând de sâmbătă vremea se răcește. Sâmbătă minima va fi 6 grade, iar maxima va ajunge la 14 grade doar, în mare parte a zilei urmând să plouă.

Duminică situația va fi și mai neplăcută. Temperatura maximă va ajunge până la 10 grade, cu o minimă de dor 4 grade, și se vor semnala precipații sub formă de ploi pe aproape toată durata zilei.

Vremea în următoarele săptămâni

Meteorologii ne-au anunțat și cum va fi vremea în următoarele săptămâni.

Temperaturile vor fi aproape de cele normale pentru această perioadă în săptămâna 30 martie-5 aprilie, pe întreg teritoriul României.

Prognoza meteo 29 martie – 5 aprilie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice şi vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Starea vremii 5 – 12 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

METEO 12 – 19 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Prognoza METEO 19 – 26 aprilie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor deficitare în regiunile centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cookies