VREMEA

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.Vreme frumoasă, în Capitală, la începutul săptămânii.PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

PROGNOZA METEO AZI, 25 AUGUST 2014. Luni, presiunea atmosferica e in crestere, asa ca meteorologii prognozeaza o vreme predominat frumoasa. In prima parte a zilei soarele domina peisajul meteorologic insotit de nori putini si abia dupa-amiaza, in zonele de munte, norii strang randurile si izolat vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de fulgere si tunete. Vantul scade si el in intensitate, sufla mult moderat. Temperaturile vor fi insa modeste pentru data din calendar in cea mai mare parte a tarii, maximele situandu-se in general intre 19 grade in Maramures si in Bucovina si cel mult 28 grade in Lunca Dunarii.

VREMEA IN BUCURESTI AZI, 25 AUGUST 2014. Si pentru bucuresteni saptamana incepe cu vreme frumoasa. Pe cer, norii se arata doar trecator, vantul abia isi face simtita prezenta, iar in termometre, la umbra se adune 26, 27 de grade, doar un grad sub normalul termic al datei din calendar, potrivit Romanitatv.net.

PROGNOZA METEO MÂINE, MARŢI, 26 AUGUST 2014. Marti, dupa o dimineata destul de racoroasa in nordul si in centrul tarii, vremea se incalzeste usor, astfel incat termometrele vor arata maxime de la 22 grade in nord, pana la 31 grade in Lunca Dunarii. Peste zi vremea se anunta frumoasa in cea mai mare parte a tarii, cu cerul variabil, dar in noaptea de marti spre miercuri instabilitatea se accentueaza, din nou, in extremitatea de nord si nord-vest, unde norii se aduna si lasa izolat averse insotite de desc electrice. Vantul e mai alert in zonele de munte.

VREMEA IN BUCURESTI MÂINE, MARŢI, 26 AUGUST 2014. In Capitala, ne vom bucura de vreme frumoasa si usor mai calda decat in ziua precedenta. Nori inofensivi impart cerul cu soarele, vantul adie placut, iar temperatura ajunge la umbra la cel mult 28, 29 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI, 27 AUGUST 2014. Miercuri, in vestul si in nordul tarii, dar si in centru, cerul se innoreaza din nou si asteptam averse insotite de fulgere, tunete si intensificari de scurta durata ale vantului. In celelalte regiuni, vremea ramane frumoasa, cu cerul variabil, chiar mai mult senin in sud si in sud-est extrem, unde si temperaturile continua sa creasca si vremea devine calduroasa dupa-amiaza. Termometrele vor arata maxime de la 22 grade in Maramures si in Dealurile de Vest pana la 34 de grade in Lunca Dunarii.

VREMEA IN BUCURESTI MIERCURI, 27 AUGUST 2014. Vreme de vara autentica si in Capitala, cu cerul mai mult senin si mai multe grade in termometre decat in zilele precedente. Vremea devine calduroasa dupa amiaza, cand la umbra termometrele vor arata 32-33 de grade.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button