Vremea în București. Temperaturile ating 0 grade în Capitală

22 nov. 2021
198 Afișari
Vremea în București. Temperaturile ating 0 grade în Capitală
Vremea în București. Temperaturile ating 0 grade în Capitală. sursa foto: Pixabay

Vremea în București. Temperaturile ating 0 grade în Capitală în aceste zile, anunță meteorologii ANM. Ușor, iarna bate la ușă peste București și peste țară.

Mai sunt câteva zile până ajungem în ultima lună a anului, decembrie, iar vremea în București continuă să fie călduroasă pentru această perioadă. Totuși, începând de mâine afară se va răci considerabil. În următoarele nopți mercurul termometrelor va arăta valori de 0 grade în Capitală.

Vremea în București de luni

Meteorologii ANM spun că pentru luni, în București, vremea se va menține caldă pentru această dată. Mai mult, pe tot parcursul zilei cerul o să fie variabil, iar spre noapte vom avea parte de înnorări trecătoare și ploi slabe. Mai mult, vântul o să sufle slab, până la moderat, cum le place oamenilor meteo să spună. Pe parcursul zilei temperatura maximă o să atingă valori de 13-14 grade, iar minima va atinge 4-6 grade. Mai mult, spre dimineață o să fie ceață sau nebulozități de nivel jos.

Prognoza meteo pentru marți

Începând de marți, vremea o să schimbe însă foaia și se va răci accentuat de la o zi la alta. Mai mult, cerul o s fie mai mult noros și împânzit cu nori de ploi slabe. De asemenea, vântul o să sufle slab și moderat. Oamenii de la meteo mai spun că temperaturile maxime ajunge marți la 7-8 grade, în timp ce minimele ating valor de frigider, adică 2-3 grade Celsius.

Vremea se răcește accentuat de miercuri și joi

Începând de la jumătatea acestei săptămâni, aproape de 1 decembrie, vom avea în sfârșit vreme normală, din punct de vedere termic, pentru această perioadă calendaristică. Astfel, se va răci considerabil, cu valori ce vor atinge pragul înghețului noaptea și ziua nu vor trece de 8-9 grade.

Miercuri, cerul va prezenta înnorări, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață, mai spun meteorologii. De asemenea, vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8-9 grade, iar cea minimă se va va atinge valoarea de 0 grade.

Joi, cerul va fi variabil, în special dimineața și noaptea, când vom întâlni condiții de ceață sau nebulozitate stratiformă. Vântul o să sufle slab și moderat, iar temperaturile maxime vor bifa doar 9-10 grade. Mai mult, minima se va situaț între 0 și 1 grad, chiar mai scăzută în zonele din jurul Capitalei, mai transmite Meteo România.

Cookies