VREMEA

VREMEA în BUCUREŞTI. Temperaturi de peste 30 de grade în WEEKEND

VREMEA în BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. . Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă, cu cerul variabil. Vântul va sufla moderat în cursul zilei, apoi în general slab. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade

VREMEA în BUCUREŞTI DUMINICĂ. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.Temperatura maximă, în uşoară scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 30…31 de grade.

VREMEA în BUCUREŞTI LUNI. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în sud-vestul țării şi la munte, unde, mai ales spre seară și la începutul nopţii, pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului aceste fenomene vor fi cu totul izolate. Vântul va avea ușoare intensificări pe parcursul zilei în regiunile sudice şi la munte, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 in delta şi 33 de grade in est si sud-est. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Deși valorile termice diurne vor marca o scădere ușoară față de ziua anterioară în majoritatea regiunilor, vremea va rămâne deosebit de caldă pentru acestă dată. Îndeosebi ziua, vor fi înnorări temporar accentuate în sud-vestul țării, iar după-amiaza și seara și în zona montană, unde local vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, dar de scurtă durată și în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 pe litoral şi 32 de grade Moldova si Muntenia. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi pe arii restrânse averse şi descărcări electrice în sud-vestul țării, iar după-amiaza și seara și în zonele montane, cu precădere în Carpații Occidentali și vestul celor Meridionali. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 in delta şi 32 de grade in nord-vest si sud. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceață.

TENDINTA

LA MIJLOCUL SAPTAMANII viitoare vremea ramane caldă, local deosebit de caldă pentru această dată, cu maxime cuprinse între 24 şi 31 de grade, dar spre sfarsitul saptamanii temperaturile diurne incep sa scada usor si treptat, appropiindu-se de cele nomale pentru acesta perioada. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată după-amiaza și seara, cu precădere la munte.

sursa: romaniatv.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button