Vremea în București se răcește și mai rău la noapte. Temperaturi sub zero grade în Capitală

10 nov. 2021
260 Afișari
Vremea în București se răcește și mai rău la noapte. Temperaturi sub zero grade în Capitală
Vremea în București se răcește și mai rău la noapte. Temperaturi sub zero grade în Capitală

Vremea în București se răcește și mai rău în următoarele două zile. Se anunță temperaturi sub zero grade în Capitală atât la noapte, cât și mâine. Ținând cont de situația termoficării din oraș, cei care nu au căldură ar trebuie să se pregătească să îndure frigul zilele următoare.

Vremea se răcește parcă puțin prea devreme în România. Meterologii ANM anunță că vom avea parte de temperaturi negative, sub zero grade, în nopțile următoare în București. Apoi o să fim amăgiți de o încălzire în weekend, ca săptămâna viitoare să fim din nou izbiți de un val de aer rece.

Căldura este deficitară încă în București, și prognoza meteo nu pare să țină cu noi. În următoarele două nopți vom ajuge la temperaturi minime de -3 grade, ca apoi, spre vineri și weekend să revenim la o vreme mai caldă. Totuși, un lucru este sigur, vremea e prea rece pentru această perioadă. Unde mai pui că la munte, pe Valea Prahovei și nu numai a nins aproape ca în povești.

Cum va fi vremea în București miercuri

Miercuri, adică astăzi, vremea va fi rece pentru această dată din calendar, spun meteorologii. Mai mult, cerul va fi variabil mai toată ziua, iar vântul o să sufle slab şi moderat din fericire. Trebuie să ținenți cont de aceste indicații și să vă îmbrăcați mai gros. Temperatura maximă o să ajunge miercuri în Capitală la 8-9 grade.

La noapte vor fi condiții de ceață cu temperaturi negative cuprinse între -3 și o grade.

Prognoza meteo de joi

Mâine, adică joi, 11 noiembrie, vremea se va menţine în continuare rece în Capitală, mai ales dimineața și seara. La prânz ne putem bucura totuși de o temperatură maximă de 11 grade. Conform ANM; cerul va fi variabil în București, cu vânt care va sufla slab şi moderat. Totuși, vom avea o minima cuprinsă între -1 și 1 grad. De asemenea, atât dimineaţa, cât şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă în mai multe zone.

Ce spun meteorologii despre ziua de vineri

Vineri încep să vină și veștile bune despre meteo în București, asta după ce valorile termice vor fi în creştere relativ ușoară, adică se încălzește puțin. Totuși, temperaturile de vineri și din weekend se vor situa în jurul normelor perioadei, cum ar trebui să fie vremea în mod normal în noiembrie. Cerul va fi variabil,însă noaptea vor fi condiţii propice pentru ceață sau nori joși. Vântul va sufla în general slab, iar temperatura maximă ajunge la 13-14 grade. De asemenea, minima se situează pe la 1-3 grade, însă chiar coborâtã în zona din jurul orașului unde va fi mai frig.

Cookies