Vremea în București se răcește accentuat. Prognoza meteo pentru Capitală

23 nov. 2021
342 Afișari
Vremea în București se răcește accentuat. Prognoza meteo pentru Capitală
Vremea în București se răcește accentuat. Prognoza meteo pentru Capitală

Vremea în București se răcește accentuat în aceste zile. Vezi mai jos prognoza meteo completă pentru Capitală până vineri. Miercuri, temperaturilor vor scădea până la minus 2 grade în oraș. Vine iarna și nu avem ce face.

Vremea în București schimbă foaia. Mai mult, prognoza meteo anunță răciri, ploi și chiar ninsori pe tot teritoriul României în perioada următoare. Practic, vremea se schimbă radical în toată țara și ne apropriem de temperaturile normale pentru această perioadă. La munte vor fi ninsori.

Cum va fi vremea în București marți

Marți, în București, vremea se va răci accentuat, însă vom avea parte de temperaturi care se vor apropia de cele normale pentru această dată, după ce până acum a fost mult mai cald decât era normal. Cerul va fi mai mult noros în Capitală. Mai mult, pe parcursul zilei, temporar ar putea să plouă slab. Vântul o să sufle de asemenea slab și moderat, mai transmite ANM. Maximele termice vor ajunge la 7-9 grade, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Miercuri, temperaturi scad la -2 grade

Miercuri, vremea va fi normală din punct de vedere termic în București. Mai mult, cerul va prezenta înnorări, iar spre sfârșitul intervalului orar s-ar putea să avem parte de ceață. Meteorologii mai spun  că vântul va sufla în general slab în Capitală. În timp ce temperatura maximă o să fie de 8-9 grade, minima scade la  -2-0 grade în oraș și chiar mai scăzută în zona preorășenească din jur.

Prognoza meteo de joi și vineri

La final de săptămână, adică joi și vineri, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice finalului de noiembrie. Mai mult, dimineața și noaptea va fi nebulozitate joasă, practic condiţii de ceaţă. În rest, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat, cu temperaturi maxime de 8-9 grade și minime de 0-1 grad, chiar mai scăzute în zona periurbană.

Vineri, veștile sunt puțin mai bune, după ce vremea se va încălzi uşor, până la temperaturi maxime de 12 grade și minime pozitive, de 2-4 grade. Totuși, cerul se va înnora temporar, iar spre seară va ploua slab.

Vremea în București se răcește accentuat. Prognoza meteo pentru Capitală

Cookies