Vremea în București se anunță însorită astăzi. Temperaturile scad sub pragul înghețului la noapte

27 oct. 2021
139 afișări
Vremea în București se anunță însorită astăzi. Temperaturile scad sub pragul înghețului la noapte
Vremea în București se anunță însorită astăzi. Temperaturile scad sub pragul înghețului noaptea

Vremea în București se anunță însorită astăzi, pe tot parcursul zilei, anunță meteorologii. Totuși, mai ales în jurul Capitalei, temperaturile scad sub pragul înghețului la noapte.

Află mai jos ce spune meteorologii despre vremea din Capitală în aceste zile.

Cum va fi vremea în București miercuri

Prognoza meteo pentru București de miercuri spune că vremea va fi apropiată de normalul termic specific acestei perioade de final de octombrie. Cerul va fi totuși variabil astăzi, cu unele înnorări încă din primele ore ale dimineții. Vântul va sufla în general slab pe tot parcursul zilei. De asemenea, temperatura maximă va fi de 15-16 grade, în timp ce minima din Capitală ajunge la 2-3 grade. Mai mult, în zona preorășenească temperatura minimă atinge valori negative de -1 grad, anunță ANM.

Prognoza meteo de joi

Și joi vremea continuă să fie în Capitală relativ apropiată de normalul termic al acestei perioade de toamnă. Cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei în București. Totuși, acesta va fi mai mult senin, în special după-amiaza și seara. Vântul va sufla în general slab peste oraș. Conform estimărilor, temperatura maximă va ajunge chiar și la 16 grade. În același timp, temperaturile minime sunt de 2-3 grade Celsius. Minimele ating valori de 2-3 grade Celsius. Tot zona preorășenească va suferi cel mai mult, cu temperaturi mai scăzute de -1 grad.

Meteo de weekend în Capitală

La finalul săptămânii, în București, vremea se va stabiliza aproape de normalul termic al perioadei de început de noiembrie. Cerul o să fie variabil dimineața, motiv pentru care se va înnora treptat pe parcursul zilei de vineri.

Se va simți și o adiere, deoarece vântul va sufla slab până la moderat. De asemenea, temperatura maximă va fi de 15-16 grade în Capitală. Și minima va crește și va ajunge la 6-8 grade.

De asemenea, sâmbăta schimbă foaia și aduce o vreme în general închisă, cu condiții de burniță trecătoare. Vântul o să bată slab și moderat. Temperatura maximă ajunge la 14 grade, iar minima va crește la  7-8 grade, mai spun meteorologii.

Cookies