Vremea în București. Prognoza pentru următoarele trei zile în Capitală

02 mart. 2021
114 Afișari
Vremea în București. Prognoza pentru următoarele trei zile în Capitală

Vremea în București începe să se încălzească, ultimele trei zile ale săptămânii aducând în termometre temperaturi chiar și de 18 grade Celsius.

Cum va fi vremea în București în următoarele trei zile? ANMH are o vestă bună pentru locuitorii Capitalei. Se vor înregistra temperaturi din ce în ce mai mari, dar bucuria ține doar trei zile.

Vremea în București pentru următoarele trei zile

Prognoza meteo în București miercuri:

Miercuri, temperaturile continuă să crească și amiaza ne aduce soare, atmosferă plăcută și în jur de 13 grade în termometre.

Prognoza meteo în București joi:

Joi se face mult mai cald decât ar fi normal la această dată. Maxima urcă până la 18 grade, o valoare de luna aprilie. Ziua va fi însorită, însă dimineața s-ar putea să apară un pic de ceață.

Prognoza meteo în București vineri:

Și vineri avem vreme frumoasă și temperaturi foarte ridicate pentru această perioadă. Se ating din nou 18 grade, însă vântul devine activ, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă se înnorează și e posibil să plouă.

Vine, vine primăvara cu parcuri în Capitală. Un nou parc ar putea fi amenanjat în București. Primăria Sectorului 1 intenţionează să amenajeze un nou loc de recreere în zona Casa Presei Libere, pe un teren de peste 11.000 de metri pătraţi, nefolosit şi neîngrijit. Suprafaţa se află în proprietatea Municipiului Bucureşti şi trebuie transmisă în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1.

Cookies