Vremea în București. Prognoza meteo pentru weekendul 27 – 29 mai

27 mai 2022
1700 Afișari
Vremea în București. Prognoza meteo pentru weekendul 27 - 29 mai
Vremea în București. Prognoza meteo pentru weekendul 27 - 29 mai | Sursă foto: Agerpres

Vremea din București în acest weekendul 27 -29 mai nu va fi prea prietenoasă, după cum anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Chiar daca temperaturile rămân ridicate în Capitală, ploile își vor face apariția.

Cum va fi vremea în București

În acest sfârșit de săptămână bucureștenii nu se bucură de soare și de cer senin. ANM a anunțat că  în weekend ploile vor fi prezente în București.

Vineri

În ultima zi a acestei săptămâni vremea va fi caldă și frumoasă. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 31 de grade Celsius. De asemenea, cerul va fi senin iar vântul bate slab, viteză medie ajungând la circa 9 km/h.

Pe parcursul nopții temperatura scade iar cerul se înnorează. Temperatura minimă a zilei va ajunge la 12 grade Celsius.

Cu toate că cerul va fi noros, nu vom avea parte de ploi vineri noapte. Vântul bate slab, viteză medie fiind de doar 7 km/h.

Prognoza pentru acest weekend (27 – 29 mai)

Cu toate că în acest weekend Bucureștiul este plin ce evenimente care mai de care mai interesante, vremea nu va fi cea mai favorabilă.

Sâmbătă 

În prima zi a acestui weekend temperatura se menține destul de ridicată pentru această vreme. Cu toate astea ploile își vor face apariția.

Meteorologii au anunțat că bucureștenii vor avea parte de averse însoțite de descărcări electrice.

Maxima termică a zilei va atinge valoarea de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul bate slab și moderat, atingând o viteză medie de 13 km/h.

Pe parcursul nopții minima termică va fi de 13 grade Celsius. Ploile vor continua și noaptea. Cerul se menține înnorat, iar vântul bate moderat, atingând viteza medie de 15 km/h.

Duminică

Vremea ploioasă continua și duminică. Temperatura maximă a zilei va fi de 28 de grade Celsius, cu toate astea au fost anunțate averse însoțite de descărcări electrice. Cerul va fi noros, iar vântul bate moderat, viteza medie fiind de 19 km/h.

Noaptea, vor exista ploi scurte în Capitală. Minima termică a zilei va ajunge la 15 grade Celsius. Cerul va rămâne înnorat, iar vântul bate moderat. Viteza medie va fi de 17 km/h.

Cookies