VREMEA în BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

de:
18 iul. 2016
0 Afișari
VREMEA în BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va fi predominant frumoasă, cu ceva mai multi nori pe cer spre seara si vant moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea se va menţine predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla cel mult moderat iar temp max va fi de 27…28 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Vremea va fi în continuare normală din punct de vedere termic, asa ca termometrele vor arata cam 29..30 grade dupa amiaza, pe un fond de der variabil si vant cel mult moderat.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MARŢI. Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei în jumătatea de nord a ţării, dar vor fi apropiate de cele normale în restul teritoriului. Maximele se vor situa asadar intre 20 grade in nord si cel mult 31 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza şi noaptea când se vor semnala averse şi descărcări electrice, local, în nord-vest, în centru, la munte şi izolat şi în celelalte regiuni. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în special în estul țării și la munte, unde rafalele vor depăşi 55…65 km/h.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menţine răcoroasă in unele zone din vest, nord şi centru, în timp ce în restul teritoriului valorile termice svor fi mai apropiate de normalulu perioadei cu maxime de la 21 gr 21 in estul Transilvaniei pana la 29 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai ales după-amiaza si la începutul nopţii, când local în zonele montane şi submontane și izolat în rest vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla cu intensificări temporare în regiunile estice, sud-estice şi la munte, în special în prima parte a intervalului.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade în cea mai mare parte a țării, exceptând regiunile nordice și centrale, unde va rămâne răcoroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 grade in nordul Moldovei 31 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare dupa-amiaza când, pe arii restrânse, îndeosebi la munte, vor fi ploi slabe de scurtă durată. Petse zi vantul va mai avea rabufniri la munte şi local în restul teritoriului.

TENDINTA VINERI

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă, devenind călduroasă, pentru acestă dată, în sud, sud-est si in sud-vestul extrem asteptam asadar maxime intre 24 si 33 grade, dar si peste weekend temperaturile continua sa creasca in est si in sud mai ales ales, unde maximele trec usor de pragul caniculei, pana in jur de 36 grade, dar incepand de duminica in vest si nord-vest apoi si in celelalte regiuni vremea se va raci din nou. Si daca vineri doar izolat spre seara vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată, în nord-vest si la munte, in zilele urmatoare probabilitatea de manifestare a fenomenelor asociate instabilitatii atmosferiice va fi tot mai mare, întâi în vest, nord si centru, apoi si în celelalte regiuni.

SURSA: romaniatv.net.

Cookies