VREMEA

Vremea în București pentru zilele următoare. Cum va fi prognoza meteo luni, marți și miercuri în Capitală

Vremea în București pentru zilele următoare se anunță în general frumoasă. Vezi mai jos cum va fi prognoza meteo pentru zilele de luni, marți și miercuri în Capitală.

Vremea în București pentru zilele următoare. Cum va fi prognoza meteo luni, marți și miercuri în Capitală

Prognoza meteo de luni pentru Capitală.

Vești bune de la meteorologi pentru București, luni, după ce aceștia anunță că vremea va continua să fie în general frumoasă, cum a fost ți în weekend, însă cam rece pentru această dată. Mai mult, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat pe tot parcursul zilei. Astfel, temperatura maximă atinge vreo 12 grade, în timp ce temperatura minimă va fi cuprinsă între 0 și 3 grade.

Cum va fi vremea marți

În București, în cursul zilei de marți, vremea arată că valorile termice diurne se vor menține sub mediile multianuale, astfel că va fi mai frig decât era normal pentru această perioadă. Mai mult, norii de nivel jos vor persista în cea mai mare parte a intervalului orar de marți. Meteorologii mai spun că vântul va sufla slab. Totuși, acesta va fo moderat. Temperatura maximă atinge pragul valorilor de 12-13 grade, în timp ce temperaturile minime ating 3-6 grade Celsius. De asemenea, vor fi condiții de ceață în tot Bucureștiul.

Ce se întâmplă în restul săptămânii în Capitală

Miercuri și joi lucrurile se mai îmbunătățesc puțin. Astfel, miercuri vremea va atinge pragul normal termic specific acestei date din calendar, 28 octombrie. Mai mult, în prima parte a zilei nebulozitatea joasă va persista, apoi cerul va deveni variabil pentru restul zilei. De asemenea, vântul va sufla în general slab și temperatura maximă va fi de 14-15 grade Celsius, cu o medie minimă cuprinsă între 2 și 5 grade.

Joi, vremea în Capitală se va menține relativ lângă normalul termic al perioadei. Mai mult, cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă ajunge la 14 grade, iar minima de doar 2-5 grade, mai transmite ANM.

Vremea în București pentru zilele următoare. Cum va fi prognoza meteo luni, marți și miercuri în Capitală


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button