Vremea în București pentru weekend. Temperaturile cresc, dar va ploua trecător

27 nov. 2021
147 Afișari
Vremea în București pentru weekend. Temperaturile cresc, dar va ploua trecător

Vremea în București pentru weekend se anunță mai caldă decât a fost în ultimele zile. Astfel, temperaturile cresc, dar va ploua trecător în Capitală în aceste zile. Ce spun meteorologii.

O prognoză meteo specială pentru București anunță că vremea va fi ușor mai caldă în aceste zile, față de frigul simțit în ultima săptămână în Capitală. Totuși, trecător vom avea parte de ploi, anunță ANM.

Prognoza meteo de sâmbătă în București

Meteorologii mai anunță că cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și la începutul nopții, atunci când trecător va ploua. Vântul va sufla moderat peste București. Vremea de azi anunță o temperatura maximă de vreo 11-12 grade, iar o minimă care se va situa în jurul valorii de 4 grade Celsius în Capitală.

Cum va fi vremea duminică

Duminică, în București, vremea va deveni mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată calendaristcă apropiată de începutul lui decembrie. Astfel, cerul va fi variabil, cu o ceaţă densă dumnică dimineață, dar cu înnorări şi posibil ploi slabe, spre sfârşitul intervalului de weekend. Mai mult, vântul va sufla slab şi moderat în Capitală. Temperatura maximă va fi de 15-16 grade, aproape valori de primăvară, iar cea minimã de 6-8 grade. Va fi cu mult mai cald decât în ultimele zile când în București temperaturile au fost negative.

Ce se întâmplă de luni în pirivința vremii în Capitală

Săptămâna viitoare, adică luni, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în București. Totuși, valorile termice vor fi în scădere în Capitală, mai ales că 1 decembrie bate deja la ușă, iar febra sărbătorilor a ajuns deja în capitală. Astfel, temperatura maximă de luni va  va fi de 11- 12 grade Celsius. În acelați timp, temperatura minimă scade din nou și se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi temporar noros şi trecãtor vor fi condiţii de ploaie în București săptămâna viitoare. Vântul va sufla slab şi moderat peste oraș, în așteptarea iernii și a zăpezii. Între timp, mulți bucureșteni nu au în continuare căldură în calorifere.

Cookies