Vremea în București pe 1 Decembrie. Destul de rece, dar – yeeey! – cu soare în Capitală. Să vedem cum e și-n țară, dacă vă ia vreun dor de ducă

01 dec. 2021
167 Afișari
Vremea în București pe 1 Decembrie. Destul de rece, dar - yeeey! - cu soare în Capitală. Să vedem cum e și-n țară, dacă vă ia vreun dor de ducă
Vremea în București pe 1 Decembrie. Destul de rece, dar - yeeey! - cu soare în Capitală. Să vedem cum e și-n țară, dacă vă ia vreun dor de ducă

Pe 1 Decembrie, vremea va fi ceva mai rece în toată țara, inclusiv în București, anunță meteorologii. Ei prognozează  temperaturi maxime între două şi 12 grade Celsius.

Așadar, vremea în București e mai degrabă bună pe 1 Decembrie, promit meteorologii, care mai anunț și că probabilitatea să plouă va fi redusă. 

Vești mai degrabă bune pentru vremea în București pe 1 Decembrie

Vremea va fi astăzi, în general, destul rece mai ales dimineaţa, însă la amiază, temperaturile vor mai crește uşor faţă de ziua precedentă, astfel încât la nivelul ţării maximele termice se vor încadra undeva între două şi 12 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade Celsiu.

În București, vremea rămâne relativ rece pe 1 decembrie, chiar dacă temperatura mai creşte uşor şi maximele vor fi de 9-10 grade Celsius. 

Va fi un cer variabil în Capitală, nu mai aşteptăm precipitaţii, iar vântul rămâne moderat”,  anunță meteorologul de serviciu al ANM, citat de Agerpres.

În București, astăzi, de 1 Decembrie, de Zkua Națională, în București, cerul va fi variabil, dar mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat, trecător cu intensificări de 35-45 km/h.

Vremea de 1 Decembrie. Cam cum va fi în țară

Vestea bună sună așa: azi, pe 1 decembrie, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, mai mult noros în vestul, centrul și nordul țării, unde local vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie și lapoviță. La munte, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare la începutul intervalului, apoi mixte și vor fi condiții de polei. Local și temporar, vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h, iar în zona montană, la altitudini mari vitezele vor depăși 80…100 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 14 grade, iar cele minime în general între -4 și 4 grade. Izolat ,se va forma ceață.

Cookies