VREMEA

Vremea în București. Pare că vara încă nu vrea să plece de la noi

Vremea în București. Pare că vara încă nu vrea să plece de la noi. Vremea se menține caldă în continuare. Iată ce temperatură maximă vom avea în Capitală.

Vremea în București. Pare că vara încă nu vrea să plece de la noi. Ne uităm în calendar și nu ne vine să credem că teoretic este toamnă, practic…este încă vară. Iată ce temperatură maximă vom avea în Capitală.

Vremea în București

Vremea de joi, 16 septembrie 2021, în București va fi predominant frumoasă și caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, vântul va sufla pe ici pe colo. Temperatura maximă din Capitală se va situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius.

Recomandăm și: Ambrozia nu arde doar ochii, ci și buzunarele. 400 de bucureșteni au plătit amenzi serioase pentru că nu au distrus această plantă de pe terenurile lor

În România, cerul va fi variabil. Înnorări temporare vor fi în regiunile vestice și sud-estice, dar și la munte. Pe arii restrânse vor apărea precipitații de scurtă durată. Pe seară, în Crișana și Maramureș vor apărea tunete și fulgere.

Vântul va fi prezent pe ici, pe colo și va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 22 și 32 de grade Celsius. Ceață se va semnala dimineața, pe suprafețe mici, mai ales în sud-est și în depresiuni.

Pare că vara încă nu vrea să plece de la noi

Joi, cerul de la munte va fi predominant variabil. Ploile vor apărea pe arii restrânse și vor fi de scurtă durată. Atât seara, cât și noaptea, vor exista înnorări care se vor accentua, iar local vor apărea ploi, însoțite de tunete și fulgere. Mai ales în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, cantitățile de apă vor depăși 15 – 20 l/mp. Vântul se va intensifica pentru scurtă durată în momentul în care va ploua.

Recomandăm și: Maratonul „Bucharest International 10k” are loc în acest weekend. Mai multe artere principale din Capitală vor fi închise duminică

La malul mării, vremea se menține caldă și frumoasă în general. Pe cer vor apărea nori trecător după-amiaza, dar condițiile de ploaie sunt reduse. Vântul va sufla moderat și slab. Temperatura maximă va fi de 22 – 24 de grade Celsius. Temperatura apei Mării Negre va fi de 19 – 21 de grade Celsius.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button