Vremea în București. Luați-vă jachetele, este răcoare afară

03 sept. 2021
81 Afișari
Vremea în București. Luați-vă jachetele, este răcoare afară
Vremea în București. Luați-vă jachetele, este răcoare afară

Vremea în București. Luați-vă jachetele, este răcoare afară. Așa va fi atât dimineața, cât și seara. Dar haideți să vedem ce temperatură maximă avem astăzi la orele amiezii în Capitală.

Vremea în București. Luați-vă jachetele, este răcoare afară. Tot am sperat că or să mai întârzie diminețile și serile răcoroase, dar se pare că toamna își face simțită prezența.

Vremea în București

Vremea în București se menține în continuare răcoroasă, mai ales la primele ore ale zilei și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va adia ușor (slab spre moderat).

Nu lăsați vremea să vă strice cheful de ieșit la aer și voie bună. Vă recomandăm: Evenimente în București în weekendul 4 – 5 septembrie. Spectacole de teatru, expoziții și concerte la care putem merge

Temperatura maximă care se va înregistra la orele amiezii în Capitală va fi în jurul valorii de 24 de grade Celsius.

Luați-vă jachetele, este răcoare afară

În cea mai mare parte a României vremea se menține răcoroasă, mai ales dimineața. Cerul va fi variabil vineri, iar izolat, mai ales în zona montană, vor apărea ploi slabe, de scurtă durată, după-amiază.

Recomandăm și: Restricții de trafic în București. Mai multe evenimente au loc în weekend

Vântul va adia slab spre moderat, iar intensificări vor exista pe treptele înalte de munte. Temperaturile maxime care se vor înregistra vor fi de 17 grade Celsius în depresiuni și 27 de grade Celsius în partea de sud a Olteniei.

Dacă sunteți la munte sau aveți planuri să ajungeți astăzi, trebuie să știți că și aici vremea se menține rece, atât dimineața, cât și noaptea. Temperaturile înregistrate pe parcursul zilei vor fi peste cele înregistrate în intervalul anterior. Cerul se menține variabil, dar vor apărea norii în partea a doua a zilei și posibil să apară și ploile slabe. Vântul va adia slab și moderat.

La mare…ca la munte. Vremea de vineri va fi mai rece decât în mod normal. Temperaturile maxime vor fi de 20 – 21 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi de 14 – 16 grade Celsius. Cerul rămâne variabil, noaptea va fi senin. Vântul va adia slab și moderat. Temperatura apei Mării Negre va fi de 20 – 22 de grade.

Cookies