VREMEA în Bucureşti, la munte şi la mare, pe două săptămâni. PROGNOZA METEO 27 IULIE-9 AUGUST

de:
27 iul. 2015
0 Afișari
VREMEA în Bucureşti, la munte şi la mare, pe două săptămâni. PROGNOZA METEO 27 IULIE-9 AUGUST

VREMEA în Bucureşti, la munte şi la mare, pe două săptămâni. PROGNOZA METEO 27 IULIE-9 AUGUST:

LA BUCUREŞTI

COnform INMH, vremea va fi călduroasă pe tot parcursul intervalului, iar până pe 30 iulie va fi caniculară mai ales în zona de de câmpie a regiunii, cu o medie a temperaturilor maxime ce va atinge aproximativ 36 de grade.

În jurul datei de 1 august regimul termic va marca o uşoară scădere şi se va caracteriza prin valori medii de 32..33 de grade, pentru ca apoi să crească din nou, spre 36 de grade pe data de 3 august. Ulterior, până la sfârşitul perioadei de prognoză, temperaturile diurne nu vor mai avea variaţii semnificative şi se vor situa în jurul valorii medii de 34 de grade. Mediile temperaturilor minime va fi de 19…20 de grade în ultimele nopţi ale lunii iulie, iar în a doua săptămână de prognoză vor marca o uşoară scădere, spre 18 grade la sfârşitul intervalului.

Ploi de scurtă durată se vor semnala local în jurul date de 31 iulie, în timp ce în restul intervalului averse în general slabe cantitativ vor fi posibile izolat, cel mai probabil în jurul datei de 4 iulie.

VREMEA în Bucureşti, la munte şi la mare, pe două săptămâni. PROGNOZA METEO 27 IULIE-9 AUGUST:

LA MARE

Până spre sfârşitul lunii iulie vremea va fi călduroasă, izolat caniculară, mai ales în vestul regiunii, cu temperaturi maxime ce se vor situa, în medie, între 32 şi 34 de grade. Pe 1 august va avea loc o uşoară scădere a regimului termic, iar media maximelor diurne va fi de aproximativ 30 de grade, apoi va creşte din nou, iar în intervalul 3 – 9 august va fi de 31…32 de grade. Pe parcursul nopţilor temperaturile nu vor coborî sub 20 de grade Celsius, iar la începutul intervalului media minimelor nocturne nu va scădea sub 22 de grade. Probabilitatea pentru averse va fi exterm de redusă pe tot parcursul intervalului de prognoză.

VREMEA în Bucureşti, la munte şi la mare, pe două săptămâni. PROGNOZA METEO 27 IULIE-9 AUGUST:

LA MUNTE

Vremea se va menţine caldă în cea mai mare parte a intervalului de referinţă, fiind estimate valori maxime, în medie, între 21 şi 23 de grade în prima săptămână de prognoză. În a doua săptămână regimul termic diurn se va menţine constant şi se va caracteriza prin temperaturi ce se vor situa, în medie, în jurul valorii de 24 de grade.

În cursul nopţilor, temperatura aerului va avea valori medii cuprinse între 11 şi 13 grade până la sfârşitul lunii iulie, iar în prima decadă din august vor fi minime nocturne de aproximativ 14 grade, în medie.

Se vor semnala averse pe arii mai extinse pe 26, 27, 30 şi 31 iulie, iar în a doua săptămână de prognoză în fiecare zi sunt posibile ploi de scurtă durată, dar numai pe arii restrânse şi în general slabe cantiativ

Cookies