Vremea în Bucureşti, la începutul săptămânii: Vine canicula în Capitală

de:
10 aug. 2014
0 afișări
Vremea în Bucureşti, la începutul săptămânii: Vine canicula în Capitală

VREMEA IN BUCUREŞTI DUMINICĂ, 10 august:

Duminică vom avea vreme calduroasa, dar frumoasa ca aspect buna parte din zi. Cativa nori se aduna dupa-amiaza, insa este putin probabil sa lase vreun strop de ploaie, vantul ramane domol si termometrele vor indica 32…33 de grade dupa pranz.

VREMEA IN BUCUREŞTI LUNI, 11 august

Luni vremea va fi frumoasă in Capitala. Cerul va fi aproape senin intreaga zi, nu se anunta precipitatii, nici vant, iar la amiaza vor fi aproximativ 33 de grade in termometre.

VREMEA IN BUCUREŞTI MARŢI, 12 august

Marţi, vremea va fi caniculară în Bucureşti. La amiaza vor fi 34…35 de grade la umbra, iar arşiţa nu va fi combătută de niciun nor şi de nicio pală de vânt.

Iar dacă până acum ne-am învăţat ca zilele caniculare să vină şi să treacă rapid, se pare că de această dată arşiţa se instalează confortabil. Miercuri, spre exemplu, maximele zilei ating 35…37 de grade in aproape toate zonele de campie si podis din tara, si doar in depresiuni se opresc la 29…30 de grade. Vor fi, însă, ploi scurte şi izolate, însoţite de descărcări electrice, care vor mai răcori atmosfera spre seară şi noaptea. Nici în zilele următoare nu se anunta vreo racorire semnificativa a vremii, pana spre weekend se mentin temepraturi diurne in jurul pragului caniculei, iar probabilitatea de ploaie devine semnificativa abia spre sfarsitul saptamanii, mai ales pentru regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, asa ca cei aflati pe litoral se vor bucura in continuare de vreme predominant frumoasa.

sursa: romaniatv.net

Cookies