VREMEA

Vremea în București, joi, 7 octombrie. Temperaturile încep să scadă

Cum va fi vremea în București, joi, 7 octombrie 2021. Meteorologii transmit că, de astăzi, temperaturile încep să scadă în toată țara.

Vremea în București, joi, 7 octombrie. Temperaturile încep să scadă, iar ploile își fac apariția în toată România. Brr-brr, am putea spune.

Vremea în București, joi, 7 octombrie

Temperaturile încep să scadă simțitor și în Capitală, chiar de astăzi, 7 octombrie 2021. Vremea se menține rece, iar vântul suflă cu putere. Rafalele de vânt urmează să se intensifice în următoarele ore, transmit meteorologii. Rafalele de vânt vor depăși 55 de kilometri pe oră.

Temperatura maximă de astăzi din Capitală va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Mai frig decât joi, va fi sâmbătă. Meteorologii estimează că în prima zi de weekend vor fi precipitații, iar temperatura maximă nu va depăși 10 grade Celsius.

Sursă foto: Facebook/ Administratia Nationala de Meteorologie RA

Temperaturile încep să scadă

Vremea se menține deosebit de rece pentru această perioadă a anului, mai ales în regiunile extracarpatice.

Joi, 7 otombrie 2021, în nordul Moldovei, temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar în partea de est a Transilvaniei și în Crișana, temperaturile vor ajunge la maxim 19 grade Celsius.

În Baia Mare și în Arad se înregistrează temperatura maximă de 18 grade Celsius. În Drobeta vor fi 15 grade, iar la Galați vor fi 13 grade Celsius. La Brașov vor fi 12 grade Celsius, iar la Constanța se vor înregistra maxim 14 grade și sunt așteptate ploi în această după-amiază.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip Cod Portocaliu în județul Caraș-Severin, valabilă până la ora 15:00. ANM transmite că vor exista ploi slabe și intensificări ale vântului, care la rafală vor depăși local viteza de 90 de kilometri pe oră.

ANM a emis o avertizare de tip Cod Galben și pentru județul Constanța, valabilă până la ora 15:00. Temporar, vor apărea intensificări ale vântului, cu rafale ce vor depăși local viteza de 55 – 60 kilometri pe oră, iar în zona de coastă 65 – 70 kilometri pe oră.

Și pentru județul Sălaj a fost emisă o avertizare de tip Cod Galben, valabilă până la ora 14:00. Temporar, vor apărea intensificări ale vântului, care la rafală vor depăși viteza de 55 – 60 kilometri pe oră, iar în zona de munte vor depăși viteza de 70 – 80 kilometri pe oră.

Un Cod Galben valabil până la ora 12:00 a fost emis și pentru județul Sibiu: Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Racovița, Turnu Roșu, Boița. Se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăși la rafală viteza de 55 – 65 kilometri pe oră.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button