VREMEA ÎN BUCUREȘTI IUNIE. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 IUNIE. Vreme călduroasă în Capitală

de:
08 iun. 2015
0 Afișari
VREMEA ÎN BUCUREȘTI IUNIE. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 IUNIE. Vreme călduroasă în Capitală

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 IUNIE. PROGNOZA METEO LUNI, 8 IUNIE, vremea va fi caldă, în vest urmând ca temperaturile să fie chiar mai ridicate decât ar fi normal. Maximele termice vor fi cuprinse între 24 de grade pe litoral şi 32 de grade in Campia de vest. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza se va semnala o usoara accentuare a instabilitatii atmosferice la munte, unde vor fi innorari de tip convectiv si izolat ploi de scurta durata. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, potrivit romaniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, LUNI, 8 IUNIE, va fi caldă și frumoasă, cu nori de decor pe cer si maxime de 28…29 grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 IUNIE. PROGNOZA METEO MARȚI, 9 IUNIE. Marți va fi o zi călduroasă în majoritatea regiunilor, dar uşor instabilă. In primele ore va fi o vreme frumoasa, cu mult soare, pe alocuri cer variabil, dar începând din orele amiezei instabilitatea atmosferica e tot mai accentuata si vor fi dezvoltări noroase convective ce aduc averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului local în Banat şi în Crişana şi pe arii restrânse în sudul Dobrogei şi al Munteniei dar si în nordul Moldovei şi bineinteles in zona de munte. Vor si fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24..25 grade pe litoral şi 32..33 de grade in Moldova.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 IUNIE. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MARȚI, 9 IUNIE, va fi călduroasă şi marţi, meteorologii prognozând maxime in jur de 30 grade. Soarele se anunta foarte generos, iar vantul va fi in general domol.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 IUNIE. MIERCURI, 10 IUNIE, vom avea o vreme calda, dar si in general instabila. Dupa o dimineata cu cer variabil, norii cu mare dezvoltare verticala se vor aduna peste zonele montane. Local vor fi înnorări si in sud, in centru si in est, dar pe areale mai restranse, si in celelalte zone, unde asteptam asadar averse, fulgere, tunete si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi averse mai insemnate cantitativ si este foarte posibil sa cada grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general între 25 grade pe litoral şi 32 de grade in Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MIERCURI, 10 IUNIE. Vremea va fi caldă şi miercuri, dar şi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi spre seară, cand vor fi averse, descărcări electrice şi posibil rafele de vânt. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade.

Cookies