Vremea în București în zilele următoare. Meteorologii ANM anunță schimbări bruște în această perioadă

29 nov. 2021
595 Afișari
Vremea în București în zilele următoare. Meteorologii ANM anunță schimbări bruște în această perioadă
Vremea în București în zilele următoare. Meteorologii ANM anunță schimbări bruște în această perioadă

Vezi cum va fi vremea în București în zilele următoare. Meteorologii ANM anunță schimbări bruște în această perioadă, atât în privința temperaturilor, cât și al fenomenelor meteo.

Pentru București, meteorologii anunță că vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei, cu toate că s-a mai răcit față de temperaturile din weekend. Valorile termice sunt în scădere în Capitală, dar tot cu valori ridicate pentru început de noiembrie, transmite ANM.

Luni, cu toate că a plouat puțin dimineață, temperatura maximă va atinge 13 grade Celsius, iar minima va fi de 1-3 grade. De-a lungul zilei cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua slab, mai ales la începutul și spre sfârșitul intervalului. Vântul o să sufle în general moderat în această zi.

Vremea de marți în București se răcește din senin

În Capitală, vremea va deveni mai rece începând de marți, cu o maximă termică de 5 grade şi o minimă de -3 – 0 grade. De asemenea, peste tot Bucureștiul, cerul va avea înnorări temporare şi parte de ploi slabe. Conform prognozei meteo, aceste fenomene se vor întâmpla în special în prima parte a zilei de marți. Vântul o să sufle în general moderat marți.

Prognoza meteo de miercuri în Capitală

Miercuri se mai încălzește puțin și ajungem să avem un carusel de temperaturi și stări ale vremii în aceste zile în Capitală. Meteorologii spun că vremea va fi relativ rece în primele ore ale zilei. Ulterior, în București se vor înregistra valori termice mai ridicate decât marți. Astfel, temperatura maximă va fi de 9-10 grade, minima de -1…2 grade. De asemenea, cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineaţa. Vântul peste Capitală va sufla moderat, trecător cu intensificări de 30-40 km/h, mai transmite ANM.

De joi se mai încălzește

În schimb, de joi, vremea continuă să se încălzească în București, așa că vom avea valori termice care se vor situa din nou cu mult peste cele specifice finalului de noiembrie. Astfel, în Capitală se va înregistra o maximă de 12-13 grade şi o minimă de 1-2 grade. În același timp, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab peste oraș. În cursul nopţii vor fi condiţii de ceaţă, așa că mare grijă dacă circulați cu mașina.

Cookies