VREMEA

Vremea în București. Este răcoare în continuare, dar măcar avem soare

Prognoza meteo pentru Capitală. Care vor fi temperaturile maxime înregistrate la orele amiezii, miercuri, 17 noiembrie 2021.

Vremea în București. Este răcoare în continuare, dar măcar avem soare. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru miercuri.

Vremea în București

Valorile termice de miercuri, 17 noiembrie 2021, din Capitală, vor fi mai scăzute față de cele specifice pentru această perioadă a anului. Temperatura minimă este de 0 grade Celsius, încă puțin și ne pregătim să dăm la primele ore ale zilei cu racleta. În această dimineață se înregistrează între 2 și 4-5 grade Celsius.

Temperatura maximă din București va fi de 9 grade Celsius. Pe parcursul zilei, norii joși vor mai fi prezenți pe cer, dar se destramă către seară. Vântul va fi prezent și va sufla slab în general.

Te-ar mai putea interesa și: Parcul Natural Văcărești. Povestea zbuciumată a „paradisului verde” aflat la câțiva kilometri de centrul Bucureștiului

Este răcoare în continuare, dar măcar avem soare

Miercuri, în regiunile extracarpatice, temperaturile înregistrate vor fi mai scăzute decât în mod normal pentru data din calendar. Norii joși vor fi prezenți la începutul zilei pe arii extinse. Local, norii de nivel jos vor persista întreaga zi și izolat. De asemenea, sunt șanse să apară ploile slabe sau burnița.

În restul regiunilor cerul va fi mai mult senin. La altitudini mari, pe crestele munților, sunt șanse ca trecător să apară precipitații mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Intensificări ale vântului vor fi la munte, acolo unde sunt altitudini mari și în partea de sud a Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 12 grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade Celsius, potrivit ANM.

Te-ar mai putea interesa și: Vin ninsorile în România, săptămâna aceasta. ANM: un val de aer rece aduce temperaturi scăzute

Vremea la munte:

  • Ceahlău – 3 grade Celsius;
  • Păltiniș – 5 grade Celsius;
  • Poiana Brașov – 6 grade Celsius;
  • Predeal – 6 grade Celsius;
  • Rânca – 3 grade Celsius;
  • Semenic – 1 grad Celsius;
  • Sinaia – 4 grade Celsius;
  • Stâna de Vale – 8 grade Celsius;
  • Straja – 5 grade Celsius.

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button