VREMEA

Vremea în București de joi până în weekend. Temperaturile cresc peste normalul perioadei

Vremea în București de joi până în weekend. Temperaturile cresc peste normalul perioadei la finalul săptămânii, anunță meteorologii pentru Capitală. Totuși, nopțile vor fi friguroase.

Vremea de toamnă se așterne peste București. Avem o toamnă blândă pe final de lună, cu temperaturi maxime de 15-16 grade, dar nopți care ajung sub zero grade. La final de săptămână vremea se încălzește, transmite ANM.

Vremea joi în București

La București, joi, vremea va fi în continuare foarte apropiată de normalul termic al acestei perioade în România. Astăzi cerul o să fie variabil, cu ceață dimineața, însă mai mult senin la prânz și spre seară, Vântul o să bată slab în general.

Prognoza meteo de azi mai spune că vom avea temperaturi maxime de 16 grade Celsius și apoi coboară la noapte la 2-3 grade în Capitală. Mai mult, în jurul Bucureștiului ajungea la -1 grad.

Cum va fi prognoza meteo vineri

Vineri și sâmbătă temperatura crește, chiar și în cursul nopții. Vineri vremea rămâne în continuare foarte apropiată de normalul perioade. Dacă la începutul zilei cerul va fi senin, apoi acesta se va înnora de-a lungul zilei. În privința vântului trebuie să știți că acesta o să sufle blând, ca apoi să adie mai puțin mai puternic, până la moderat. Pe timpul zilei o să fie călduț, cu temperatur maxime de 15-16 grade. Minimele de noapte cresc față de joi și ating 6-8 grade Celsius, mai anunță oamenii cu vremea.

Meteo în weekend

În weekend, vremea schimbă însă foaia în Capitală și o să fie mai mult închisă. Meteorologii ne anunță că ar putea să avem și condiții de burniță. Chiar, să nu uitați, se dă ora în România în weekend.

În Privința temperaturilor din weeknd în București, maxima o să scadă la o maximă de 14 grade. Totuși, minima continuă să fie ma ridicată și rămâne, ca și vineri, la 7 -8 grade. Rămâne de văzut ce spune ANM despre vremea de început de noiembrie.

Vremea în București de joi până în weekend. Temperaturile cresc peste normalul perioadei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button