Vremea în București continuă să se răcească. Când s-ar putea încălzi puțin în Capitală

24 nov. 2021
140 Afișari
Vremea în București continuă să se răcească. Când s-ar putea încălzi puțin în Capitală
Vremea în București continuă să se răcească. Când s-ar putea încălzi puțin în Capitală. sursa foto: Mihai Surdu, pixabay.com

Vezi mai jos cum va prognoza meteo în București în aceste zile de final de noiembrie. Meteorologii spun că vremea continuă să se răcească. Totuși, s-ar putea încălzi puțin în Capitală în zilele următoare.

ANM România a prezentat recent prognoza meteo pentru Capitală care arată cum vremea în București continuă să se răcească. Totuși, am putea avea parte și de vești bune pentru cel mai mare oraș al țării, însă mai avem de asteptat pentru ele.

La nivel național, ca și în Capitală, vremea s-a răcit mult în ultimele zile. Mai mult, avem parte de ninsori la munte și ploi și burnițe în rest. Conform ANM, la munte o să continuă să ningă, în zonele joase din sud şi est va ploua.

Cum va fi vremea în București miercuri

Miercuri, vremea va fi normală din punct de vedere termic în București pentru această perioadă. Mai mult, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla în general slab, transmit meteorologii, care explică că vom avea o emperatura maximă de 8-9 grade, iar cea minimă se duce la -1-0 grade, și chiar mai scăzută în zona preorășenească, adică în localitățile din jurul Capitalei.

Joi o să fie chiar mai frig în Capitală

În București, valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice acestei date de final de noiembrie pentru Capitală. Totuși, o să fie și mai frig decât astăzi. Practic, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Totuși, temperatura maximă atinge 9-10 grade, iar minimă scade până la -2-1 grad.

Cum va fi vremea vineri și sâmbătă

La finalul săptămânii vin și veștile bune pentru Capitală. Meteorologii dau vestea pe care o așteptau mulți oameni din București. Astfel, vremea se va încălzi uşor, iar cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seara zilei de vineri. Totuși, atunci vor fi și condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, mai transmite ANM. Vineri, temperatura maximă atinge 11 grade, iar cea minimă va fi pozitivă, de de 1-3 grade.

Mai mult, sâmbătă, în București, vremea va continua să se încălzească serios. Astfel, în weekend, temperatura maximă atinge 14-15 grade. Totuși, cerul va avea unele înnorări,cu vânt care va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 2-5 grade.

Cookies