VREMEA

Vremea în București. Ce temperatură maximă se înregistrează marți în Capitală

Cum va fi vremea astăzi în București? Meteorologii au transmis ce temperatură maximă se înregistrează marți, 5 octombrie 2021, în Capitală.

Vremea în București. Ce temperatură maximă se înregistrează marți în Capitală, potrivit informațiilor transmise de meteorologi.

Vremea în București

Vremea din Capitală se menține predominant frumoasă, iar cerul va fi variabil, spun meteorologii. Vântul va fi prezent, dar va sufla slab și moderat.

Recomandăm și: Accident grav în pasajul de la Piața Sudului. Un bolid s-a răsucit de trei ori înainte să se izbească de parapet | FOTO

Marți, 5 octombrie 2021, temperatura maximă înregistrată va fi de 19 – 21 de grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius, potrivit ANM.

Vremea în țară

Vremea în România va fi în general frumoasă, dar în vestul, nord-vestul şi centrul ţării va fi chiar cald pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, iar pe alocuri vor apărea înnorări. Ploi slabe vor apărea izolat, cel mai probabil pe litoral și în zona deluroasă din sudul țării.

Intensificări ale vântului vor exista la munte, mai ales pe crestele Carpaților Meridionali, unde vântul va sufla cu rafale ce vor depăși 80 – 90 de kilometri pe oră. În sudul Banatului vor exista rafale de vânt cu viteze de peste 50 – 60 kilometri pe oră. Rafale de vânt cu viteze mai mici vor fi și în restul țării, dar pe arii restrânse.

Recomandăm și: Prima INTERDICȚIE MAJORĂ pentru trotinetele electrice. Vezi unde nu mai au voie

Între 15 și 26 de grade Celsius se vor situa valorile maxime din țară. La orele dimineții au existat și condiții de ceață.

Vremea de marți, 5 octombrie 2021, va fi frumoasă și la munte, spun meteorologii. Cerul rămâne variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Intensificări ale vântului vor exista, în special, pe crestele Carpaților Meridionali. Aici, rafalele vor depăși viteze de 80 – 90 de kilometri pe oră. Variațiile termice față de ziua de luni nu vor fi semnificative. Pe alocuri, în văi și în depresiuni, vor apărea ceața și bruma.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button