VREMEA

VREMEA ÎN BUCUREȘTI: Vremea se răcește, în București, începând de mâine. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

PROGNOZA METEO, AZI, MIERCURI, 1 OCTOMBRIE. Prima zi de octombrie vine cu o scădere uşoară a temperaturilor în nord-est, dar în cea mai mare parte a ţării acestea rămân peste valorile normale din această perioadă, cu valori maxime cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei şi 25 grade în Muntenia şi în zona continentală a Dobrogei. Peste zi în nord şi în nord-est norii acoperă temporar cerul, însă aduc doar câteva ploi slabe. Spre sud şi vest norii sunt tot mai puţini, dar în noaptea următoare înnorările şi ploile se extind. Vântul începe să sufle mai agitat pe litoral, dar şi pe crestele munţilor

VREMEA ÎN BUCUREŞTI AZI, MIERCURI, 1 OCTOMBRIE. Miercuri vremea va fi usor mai caldă decât ar fi normal în Bucureşti. Mercurul din termometre urcă până la 24-25 de grade. În prima parte a zilei cerul va fi mai mult senin, dar după-amiaza îşi fac apariţia norii. Totuşi, despre ploaie putem vorbi abia în noaptea de miercuri spre joi şi spre dimineaţă, dar cantităţile de apă nu vor fi semnificative.

PROGNOZA METEO MÂINE, JOI, 2 OCTOMBRIE. Joi, vremea se răceşte, mai accentuat în regiunile estice şi sud-estice, unde maximele scad chiar şi cu aproape 10 grade şi putem vorbi dspre o vreme destul de rece pentru data din calendar. Meteorologii prognozează după-amiaza temperaturi cuprinse între 10 grade şi 22 grade, cel mai cald fiind în sudul Banatului şi în vestul şi în sudul Olteniei. Norii acoperă însă cerul aproape întreaga zi şi plouă în jumătatea de nord a ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. În ce priveşte cantităţile de apă, doar izolat se pot acumula peste 15…20 l/mp, în nord şi la munte. Vântul suflă ceva mai alert în sud.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MÂINE, JOI, 2 OCTOMBRIE. Joi, vremea se răceşte şi în Capitală, valorile termice coborând sub cele normale pentru această dată. Maximele se vor situa în jur de 18 grade, iar cerul va fi mai mult noros şi va ploua slab şi trecător, potrivit Româniatv.net.

PROGNOZA METEO, VINERI, 3 OCTOMBRIE. Vineri vremea continuă să se răcească, mai ales în jumătatea sudică şi drept urmare după-amiaza termometrele arată maxime cuprinse între 10 grade în Bucovina şi cel mult 19 grade în Banat şi Lunca Dunării. Cerul continuă să fie acoperit de nori în cea mai mare parte a zilei şi plouă pe arii relativ extinse în zona montană, local în vest în centru şi în nord şi doar izolat în celelalte regiuni. La altitudini mai mari de 2000 m, ploile se transformă în precipitaţii mixte. Vântul suflă mai tare şi accentuează senzaţia de rece în sudul Banatului şi pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI,  VINERI, 3 OCTOMBRIE. Vremea rămâne mai rece decât în mod obişnuit şi în Capitală, cu maxime de 17, cel mult 18 grade. În prima parte a zilei soarele e încă ascuns dupa un strat noros mai consistent, dar treptat îşi face loc printre nori.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button