Vremea din București în acest weekend. Prognoza pentru perioada 28-30 octombrie

28 oct. 2022
136 Afișari
Vremea din București în acest weekend. Prognoza pentru perioada 28-30 octombrie
Vremea din București în acest weekend. Prognoza pentru perioada 28-30 octombrie

Vom avea parte de un weekend destul de cald, vremea din București fiind perfectă pentru plimbări prin parc. Temperaturile sunt încă destul de ridicate pentru perioada din an în care ne aflăm.

Vremea din București în acest weekend

Final de săptămână aduce temperaturi ridicate în Capitală, astfel că locuitorii orașului au parte de vremea perfectă pentru a se plimba și pentru a lua parte la activitățile ce vor fi organizate în următoarele zile.

Vineri

Astăzi, temperatura maximă va ajunge la 21 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil, după cum anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Vântul o să bată slab, viteza medie fiind de doar 6 km/h.

Noaptea, temperatura scade considerabil și ajunge la minima termică de 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul se menține slab. Viteza medie va fi de 7 km/h.

Prognoza meteo transmisă de ANM

Temperaturile se vor menține ridicate și în restul weekendului. Maximele termice vor fi de 23-24 de grade Celsius.

Sâmbătă

Maxima termică a primei zi de weekend va fi de 23 de grade Celsius. Dimineața, este posibil să avem parte de ceață în oraș. În restul zilei cerul va fi senin. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 9km/h.

Pe timpul nopții, temperatura scade până la 9 grade Celsius. Astfel că, pe timp de noapte va fi frig. Cerul va fi senin, iar vântul bate slab. Viteza medie va fi de 9 km/h.

Duminică

La final de weekend temperatura fin București va fi puțin mai crescută, astfel că maxima termică va ajunge la 24 d e grade Celsius. Cu toate astea, cerul va fi în mare parte înnorat pe parcursul zile. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 11 km/h.

Pe parcursul nopții, temperatura scade considerabil și ajunge până la 10 grade Celsius. Cerul se menține înnorat, iar vântul se mai întețește puțin. Viteza medie a acestuia va fi de 15 km/h.

Cookies