ȘTIRI

VREMEA DE REVELION, în BUCUREȘTI: Temperaturi cu minus, în această noapte. Fără ninsoare

VREMEA DE REVELION: 

În Capitală, pe fondul unui cer aproape degajat, mercurul din termometre va coborî, în noaptea de Revelion, spre minus 7, chiar minus 8 grade Celsius spre marginea oraşului, iar ninsorile vor lipsi.

Meteorologul Viorica Dima de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a declarat pentru MEDIAFAX.RO că noaptea de Anul Nou va fi geroasă, cu valori termice cuprinse între minus 15 grade Celsius, chiar mai scăzute în estul Transivaniei, şi minus 5 grade Celsius la scara întregii ţări, iar ninsorile vor lipsi.

Deosebit de rece va fi în estul Transilvaniei, în judeţul Harghita fiind prognozate temperaturi care vor coborî până la minus 20 de grade Celsius, la altitudini mai mari.

Vestea bună este că în noaptea de Revelion vântul din ultimele zile ale anului, care intensifică senzaţia de rece, slăbeşte în intensitate.

Ninsorile se vor lăsa aşteptate, spre nemulţumirea celor care au optat pentru un Revelion la munte, dar mai ales a iubitorilor sporturilor de iarnă, care se vor mulţumi, până în 3 ianuarie 2016, cu zăpada artificială de pe pârtii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button