VREMEA DE REVELION. GER ÎN TOATĂ ŢARA,cu temperaturi de până la -25 grade.PROGNOZA METEO DE REVELION

de:
31 dec. 2014
2 afișări
VREMEA DE REVELION. GER ÎN TOATĂ ŢARA,cu temperaturi de până la -25 grade.PROGNOZA METEO DE REVELION

VREMEA DE REVELION. VREMEA AZI, MIERCURI, 31 DECEMBRIE 2014. Meteorologii au emis o informare potrivit căreia, de marţi de la ora 20.00 până vineri la ora 10.00 vremea va fi deosebit de rece, geroasă în întreaga ţară. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub minus 15 grade şi, în unele zone, chiar sub minus 25 de grade. În timpul zilei temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade.

PROGNOZA METEO DE REVELION. PROGNOZA METEO AZI, MIERCURI, 31 DECEMBRIE 2014. În ultima zi a anului vremea va rămâne geroasă, iar temperaturile zilei pornesc de la -14 grade în Transilvania şi abia ating – 4 grade, izolat, în nord-vestul extrem al ţării, unde soarele este foarte generos. De altfel, doar în sudul şi estul ţării încă sunt înnorări, dar nici aici nu se aşteaptă precipitaţii. În schimb, în Dobrogea, sudul Moldovei şi în jumătatea estică a Munteniei vântul suflă mai viguros, rafalele ating şi 50 km/h, spulberând zăpada deja depusă în zilele precedente şi amplificând simţitor senzaţia de rece.

VREMEA DE REVELION. VREMEA BUCUREŞTI AZI, MIERCURI, 31 DECEMBRIE 2014. Şi în Bucureşti miercuri va fi o zi foarte rece, la amiază abia dacă se ating -8…-7 grade, după cele -15 grade ale dimineţii. Înnorările vor fi doar temporare, soare este prezent şi el peste zi, iar vântul nu se agită prea tare, conform romaniatv.net.

VREMEA DE ANUL NOUVREMEA MÂINE, JOI, 1 IANUARIE 2015. Joi, în prima zi a lui 2015, vremea rămâne tot geroasă, în special în prima parte a zilei, mai ales în centrul şi sudul ţării. Soarele este şi el prezent peste zi, însă în regiunile nordice, estice şi centrale se ascunde destul de des după nori şi, cel mai probabil spre seară şi în noaptea următoare, pe alocuri ninge slab. Însă vântul doar pe crestele înalte de munte încă da semne de agitaţie, în timp ce în zonele joase de relief, cu precădere cele din sudul ţării, ceaţa îşi face apariţia şi se însoţeşte cu depuneri de chiciură.

PROGNOZA METEO DE ANUL NOU. PROGNOZA METEO MÂINE, JOI, 1 IANUARIE 2015. În aceste condiţii, la amiază nu vor fi mai mult de – 12 grade în depresiuni, în timp ce în Moldova vremea se mai încălzeşte şi izolat se ating -2 grade.

VREMEA DE ANUL NOUVREMEA BUCUREŞTI MÂINE, JOI, 1 IANUARIE 2015. În Bucureşti vremea rămâne geroasă, în special dimineaţa şi noaptea, deşi soarele se arată adesea printre nori. Dimineaţa, mai ales, vor fi şi condiţii de ceaţă asociată cu chiciură, iar la amiază temerpatura aerului abia atinge -8…-7 grade.

VREMEA DE ANUL NOUVREMEA VINERI, 2 IANUARIE 2015. Vineri, deşi temperaturile cresc puţin faţă de ziua precedentă, vremea tot rece rămâne, mai ales în Oltenia, Muntenia şi Transilvania unde gerul persistă în primele ore din zi. Ceaţa asociată cu chiciură este şi ea prezentă la nivel local în zonele joase de relief, dimineaţa izolat mai fulguieste prin sud-estul ţării, iar în noaptea următoare în nord-vest apar precipitaţii mixte şi polei. Vântul se arată mai sprinten doar pe crestele înalte de munte, în rest rămâne domol.

PROGNOZA METEO DE ANUL NOU. PROGNOZA METEO VINERI, 2 IANUARIE 2015. La amiază termometrele vor indica doar -8 grade în câteva localităţi din sudul şi centrul ţării, în timp ce în Moldova predomină valorile pozitive, spre 4…5 grade la amiază.

VREMEA DE ANUL NOUVREMEA BUCUREŞTI VINERI, 2 IANUARIE 2015. În Capitală, pe 2 ianuarie, vremea rămâne tot rece, deşi temperatura mai creşte puţin, spre aproximativ -4 grade la amiază. Dimineaţa va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură, iar peste zi soarele este destul de scump la vedere. Norii predomină, însă nu lasă precipitatii şi nici vântul nu se înteţeşte.

Cookies