Vremea de Paște și de 1 mai în București. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

18 apr. 2022
726 afișări
Vremea de Paște și de 1 mai în București. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni
Vremea de Paște și de 1 mai în București. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni | Sursă foto: Unsplash

Săptămâna această vremea va fi rece în București, cu toate astea prognoza meteo, emisă de Administrația Națională de Meteorologie, arată că atât de Paște, cât și de 1 mai vom avea parte de temperaturi destul de ridicate.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Muntenia

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Conform acesteia, în Muntenia, temperatura va crește treptat.

Intervalul 18 – 24 aprilie 2022

Chiar dacă în primele zile ale intervalului temperaturile nu vor trece de 11 grade Celsius, media acestora va ajunge la valori de circa 20 de grade Celsius spre finalul perioadei.

Pe timpul nopții temperaturile vor fi scăzute în intervalul mai sus menționat, ajungând la valori medii de 1-2 grade Celsius.

Intervalul 25 aprilie -1 mai 2022

În primele zile ale intervalului temperaturile vor fi ridicate, media acestora fiind de peste 20 de grade Celsius. Cu toate astea, spre finalul perioadei temperaturile vor începe să scadă, ajunând la aproximativ 17-18 grade Celsius.

Pe parcursul nopții temperaturile vor avea o medie de circa 8 grade Celsius, coborând la valori medii de 6-7 grade Celsius, după data de 29 aprilie 2022.

Vremea în București de Paște și de 1 mai

În săptămâna de dinaintea Paștelui vom avea parte de vreme destul de rece și de precipitații în Capitală. Chiar dacă pare că primăvara nu s-a instalat încă, conform Accuweather.com, de Paște temperatura va fi ridicată.

Sâmbătă temperatura maximă va ajunge la 20 de grade Celsius, cu toate astea cerul va fi în mare parte înnorat. Vântul bate slab, ajungând la o viteză de 9 km/h. Pe parcursul nopții, minima termică ajunge la 6 grade Celsius, iar cerul se înseninează.

Duminică, în prima zi de Paște, în București va fi cald. Temperatura maxima a zilei va ajunge la 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea o viteză medie de 6 km/h. Noaptea, minima termică ajunge la 10 grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Luni, în a doua zi de Paște, maxima termică va ajunge la aproximativ 23 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va avea o viteză medie de 6km/h. În timpul nopții temperatura scade, minima termică ajungând la 10 grade Celsius. Vântul va avea o viteză medie de 19 km/h.

1 mai vine și el cu vreme destul de caldă pentru bucureșteni. Maxima termică a zilei va fi de 22 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. Vântul va avea o viteză medie de 11 km/h. Ce timpul nopții cerul va fi înnorat, iar minima termică va ajunge la 10 grade Celsius. Vântul se va menține la viteza medie de 11 km/h.

Cookies