VREMEA

Vremea de Crăciun. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, ANM

Miercuri, 23 decembrie, la București, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

La munte, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul Carpaţilor Orientali, unde numai izolat vor fi posibile preicipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe creste. Pe văi şi în depresiuni, pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

Vremea de Crăciun: Joi, deşi valorile termice diurne vor marca o scădere uşoară îndeosebi în vestul ţării, vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade cu cele mai mari în subcarpatii sudici. În regiunile vestice, nord-vestice şi centrale se va semnala ceaţă şi izolat vor fi burniţe sau ploi slabe.

În Capitală, vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Dimineaţa, 2-4 grade şi la amiază, în jur de 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi condiþii de ceaţă, dimineaţa.

Vremea de Crăciun: Vineri, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă mai ales în zonele de deal din sudul şi estul ţării, unde cerul va fi variabil. În regiunile intracarpatice vremea va fi predominant închisă şi pe arii restrânse va ploua slab sau va burniţa, în timp ce în restul ţării, înnorările vor fi temporare. La munte, pe spaţii mici, vor fi precipitaţii slabe, mixte, cu precădere în Carpaţii Orientali. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile mexime vor fi cuprinse între 3 grade la Miercurea Ciuc şi 11 grade la Râmnicu Vâlcea şi Pitesti izolat mai ridicate in dealurile Olteniei si Munteniei.

În Bucureşti, cerul va avea înnorări temporare, dar nu va ploua. Dimineaţa, 1-3 grade şi la amiază mai puţin decit joi, 8-9 grade.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button